Sarayönü’nde vize haftası

Sarayönü’nde vize haftası
Sarayönü’ne araç muayene istasyonu, Haziran ayı vizesini yapmak için önümüzdeki günlerde kurulacak. Araçlarını vize yaptırmak isteyen sürücülerin erkenden randevu almaları gerekiyor.Sarayönü’nde araçlarını muayene ettirecek...

Sarayönü’ne araç muayene istasyonu, Haziran ayı vizesini yapmak için önümüzdeki günlerde kurulacak. Araçlarını vize yaptırmak isteyen sürücülerin erkenden randevu almaları gerekiyor.

Sarayönü’nde araçlarını muayene ettirecek olanlar için Gezici Vize İstasyonu 28 Haziran Pazartesi günü Buğday Pazarı’nın yanında kurulacak. Muayene zamanı gelen araçlar için muayene istasyonu 28-30 Haziran tarihleri arasında 3 gün boyunca hizmet verecek.

Periyodik araç muayenesi, egzoz gazı emisyon ölçümü, yola elverişlilik muayenesi, tadilat sonrası muayene, zorunlu muayene ve trafik tescil işlemleri gibi vize işlemleri için araç sahiplerinin randevu almada erken davranması gerekiyor.

Vize öncesi sürücülerin araçlarında reflektör, yangın söndürme cihazı, ilk yardım çantası, tescil ve trafik belgesi asılları, borcu yoktur yazısı, trafik sigortası, LPG var ise gaz sızdırmazlık belgesi, ilk yardım seti ve stepne bulundurmaları zorunlu.