Sarayönü’nde vize haftası

Sarayönü’nde vize haftası
Sarayönü’ne araç muayene istasyonu, Ağustos ayı vizesini yapmak için önümüzdeki günlerde kurulacak. Muayene zamanı gelen araçlar için muayene istasyonu 9-11 Ağustos 2021 tarihleri arasında 3 gün boyunca hizmet verecek. Randevuda...

Sarayönü’ne araç muayene istasyonu, Ağustos ayı vizesini yapmak için önümüzdeki günlerde kurulacak. Muayene zamanı gelen araçlar için muayene istasyonu 9-11 Ağustos 2021 tarihleri arasında 3 gün boyunca hizmet verecek. Randevuda yer bulabilmek için araç sahiplerinin erken davranması gerekiyor.

Muayene istasyonu; periyodik araç muayenesi, egzoz gazı emisyon ölçümü, yola elverişlilik muayenesi, tadilat sonrası muayene, zorunlu muayene ve trafik tescil işlemleri için gerekli olan tespitler için Buğday Pazarı’nın yanında kurulacak.

Randevunuzu önceden alın

Konu hakkında açıklamada bulunan Sarayönü Şoförler Odası Başkanı İsmail Karataş açıklamasında, "Ağustos ayı araç muayenesi için buğday pazarı yanında kurulacak olan gezici araç muayene istasyonu, 9-10-11 Ağustos tarihleri arasında muayeneleri gerçekleştirecek.

Araçlarını vize yaptırmak isteyen sürücülerin önceden randevu almaları gerekiyor. Vatandaşlarımız www.tuvturk.com.tr adresinden randevusunu alabilir.

Araç sahibi vatandaşlarımızın gününü geçirmeden araçlarını muayene ettirmesi gerekiyor. Aksi takdirde gecikmeli yaptıracaklar için gecikme zammı uygulanacak.

Ayrıca sürücülerimiz vize öncesi sürücülerin araçlarında reflektör, yangın söndürme cihazı, ilk yardım çantası, tescil ve trafik belgesi asılları, borcu yoktur yazısı, trafik sigortası, LPG var ise gaz sızdırmazlık belgesi, ilk yardım seti ve stepne bulundurmaları zorunlu" dedi.