Sarayönü’nün ilk mimarlık bürosu açıldı

Sarayönü’nün ilk mimarlık bürosu açıldı
Dönem dönem gazetemizde köşe yazarlığı da yapan Ahmet Karataş ilçemizin ilk mimarlık bürosunu açarak Sarayönülülere hizmet vermeye başladı.Başarılı bir eğitim hayatının ardından Mimarlık görevini yürüten Ahmet Karataş,...

Dönem dönem gazetemizde köşe yazarlığı da yapan Ahmet Karataş ilçemizin ilk mimarlık bürosunu açarak Sarayönülülere hizmet vermeye başladı.

Başarılı bir eğitim hayatının ardından Mimarlık görevini yürüten Ahmet Karataş, Batı İstasyon Mahallesi BİM karşısında, Sarayönü’nün ilk mimarlık ofisi olan İhsan Mimarlık’ı aştı.

Hızla gelişmekte olan Sarayönü’ne modern mimari çalışmalarla katkıda bulunmak istediğini söyleyen Mimar Karataş; “İlçede eksikliği olan mimarlık ofisini açarak hem kendi mesleğimi icra etmeyi hem de ilçemin gelişimine katkı sağlamayı amaçlıyorum. Bunu yaparken de ilçede faaliyet gösteren bütün mühendis arkadaşlarla uyum içerisinde çalışacağımızı düşünüyorum. Sonuçta mimarlık da diğer mühendislikler gibi teknik bir bölüm.

Aynı zamanda Sarayönü gelişime açık ve son yıllarda önemli yatırımlar yapılan bir ilçe. Gelişmekte olan yerlerde de her daim her türlü iş koluna ihtiyaç vardır. Dolayısıyla benim ofisimin de kapasitesinin olacağımı düşünüyorum” dedi

Çalışmalarında görselliğe ve kullanıma rahatlığına önem vereceğini kaydeden Karataş, plan, proje hizmetlerine ek olarak ruhsatlandırma süreçlerinde de müşterilerine yardımcı olacağını belirtti.

Mimar Ahmet Karataş 1995 Ladik doğumlu. Liseyi Mehmet Emin Akdoğan Anadolu lisesinde okudu. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Mimarlık Bölümü mezunu.