Sarayönüspor alt yapısına yıldızlar yetişiyor

Sarayönüspor alt yapısına yıldızlar yetişiyor
Sarayönü Halk Eğitim Merkezi’nde açılan futbol kursu ile birlikte Sarayönüspor adına geleceğin yıldızları yetiştiriliyor.Sarayönü Belediyespor’un tecrübeli futbolcuları ve takımın kaptanlarından Alper Erkoç ve Çetiner...

Sarayönü Halk Eğitim Merkezi’nde açılan futbol kursu ile birlikte Sarayönüspor adına geleceğin yıldızları yetiştiriliyor.

Sarayönü Belediyespor’un tecrübeli futbolcuları ve takımın kaptanlarından Alper Erkoç ve Çetiner Tuncer’in hocalığında açılan 2 farklı futbol kursunda toplamda 32 öğrenci temel futbol eğitimi alırken, çalışmalar farklı saatlerde haftanın 3 günü gerçekleştiriliyor.

Futbol kursuna katılan 9-16 yaş aralığında ki gençler geleceğin sporcusu olmak adına hocalarının verdiği eğitimleri pür dikkatle dinleyerek, harfi harfine yerine getirmeye gayret ederken, spora teşvikle birlikte gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durarak, bilinçli bir şekilde topluma katkı sağlaması da kursun ana hedefleri arasında yer alıyor.

Sarayönüspor alt yapı

Kursun hocalarından Çetiner Tuncer çocukların antrenmalara keyifle geldiğini aktararak “Burada eğitim alan genç kardeşlerimizden bazıları ileride mutlaka profesyonel birer futbolcu olarak, Sarayönü’nün adını ismini ülke çapında duyuracaklardır.

Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan kursumuzla birlikte benim eğitmenliğimde 16, Alper’in eğitmenliğinde de 16 olmak üzere toplamda 32 genç kardeşimiz futbol eğitimleri alıyor. Gençlerimiz hem oldukça istekli, hem de futbol sayesinde kötü alışkanlıklardan uzak duruyorlar.

Kursun açılmasında desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Nafiz Solak ve Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Ali Bozkurt’a teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Haber: Mücahit Enes TURBİL

Etiketler :