Sarayönüspor B Grubunda mücadele edecek

Sarayönüspor B Grubunda mücadele edecek
Konya Amatör Küme Süper Grupta kuralar çekildi.Geçen sezonun şampiyonu ilçemizin gururu Sarayönüspor B Grubunda yer yer aldı.Sarayönüspor B Grubunda; Huğluspor, Kulu Belediyespor, Retay Üzümlüspor, Akören Belediye Kültürspor,...

Konya Amatör Küme Süper Grupta kuralar çekildi.

Geçen sezonun şampiyonu ilçemizin gururu Sarayönüspor B Grubunda yer yer aldı.

Sarayönüspor B Grubunda; Huğluspor, Kulu Belediyespor, Retay Üzümlüspor, Akören Belediye Kültürspor, Ereğli Bereket Tarımspor ve Tokarev Beyşehir Belediyespor takımları ile mücadele edecek.

İlk maç 21 veya 22 Ekim tarihinde Retay Üzümlüspor ile deplasmanda oynanacak.

Konya Amatör Küme Süper Grupta kuralar çekildi

Yeni sezona dair görüşlerini dile getiren teknik direktör Bahri Karlı, "Geçen sezonun play-off şampiyonu olduk ve bu sezon Süper Amatör Küme'de mücadele edeceğiz. Gözlerin bizim üzerimizde olduğunun farkındayız. Açıkçası bu durum bizi mutlu ve motive ediyor. Yeşil sahalara ilk adımı atarken de belli hedef ve hayallerimiz vardı, bunların bir kısmını gerçekleştirdik ancak hayaller ve hedefler asla bitmez. Biterse zaten burada olmamızın bir önemi de kalmaz. Yeni sezon için elbette hedeflerimiz var ve bu hedefler doğrultusunda hazırlıklarımızı sürdürüyoruz." dedi.

Yeni sezonda kulüp içindeki durumlardan bahseden Karlı; "Sarayönüspor olarak Konya futbol camiası artık bizleri yakın şekilde tanıyor. Kulübümüzün vizyon ve misyonunun neler olduğunun herkes farkında. Bizler milyon TL bütçeler kullanarak transfer yapan bir takım değiliz. Ya da gücünü kamu kaynaklarından alan bir takım değiliz, öyle bir takım da asla olmadık zaten. Bizler gücünü tamamen altyapı oyuncularından ve kulübe gönül vermiş gönüllü hemşerilerinden alan bir ekibiz. Bizlere destek olan başta Kulüp Başkanımız Mustafa Atçeken'e ve ardından hemşerilerimize teşekkür ediyorum." açıklamalarını yaptı.

Konya Amatör Küme Süper Grupta kuralar çekildi

Yeni sezondaki takım kurgusundan bahseden Karlı; "Geçen sezonki şampiyon takımımızı büyük oranda koruduk. Geçen sezonki oyunumuzu daha da geliştirmek için çalışmalarımızı yapıyoruz. Elbette 1. Amatör Küme ve Süper Amatör Küme arasında güç ve kalite farkı var, bunu biliyoruz. Oyuncu grubumuz bu kalitede. Oyunumuzu da her geçen gün geliştiriyoruz. Süper Amatör'de ilk sezonumuz olacak. İddialı ve büyük sözler söylemek için henüz yolun başındayız. Her maça puan ve puanlar almak için çıkacağız. Maçlar devam ettikçe puan tablosu bizi nereye götürürse o hedef için rekabetçi şekilde sezonu bitirmeyi hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.

Bahri Karlı

‘BAL tecrübesi yaşamak istiyoruz’

Bulundukları grubu değerlendiren Bahri Karlı; “B Grubunda yer alıyoruz. Grubumuzda; Huğluspor, Kulu Belediyespor, Retay Üzümlüspor, Akören Belediye Kültürspor, Ereğli Bereket Tarımspor ve Tokarev Beyşehir Belediyespor var. Tanıdığımız camialar var, ilk defa tanışacağımız takımlar var. Kendimizi Konya’nın en centilmen takımı olarak görüyoruz ve adım attığımız her sahaya bunu götürüyoruz. Kuralar tüm takımlar için hayırlı olsun. İlk başta hedefimiz Süper Amatör’de kalıcı olmak. Yükselmeyi, Bölgesel Amatör Lig (BAL) tecrübesi yaşamayı elbette istiyoruz ancak bazı şeyler zamanla olması gerekiyor. Sahada elimizden gelen mücadeleyi göstereceğiz.” şeklinde konuştu.

Saraymedya haber sitesi olarak temsilcimiz Sarayönüspor'a başarılar dileriz.

Sezon sonu ŞAMPİYONLUK olsun...

Etiketler :