Sarayönüspor iftarda buluştu

Sarayönüspor iftarda buluştu
Sarayönüspor kulübü oyuncuları ve yönetimiyle kulüp başkanı Mustafa Atçeken'in verdiği iftar yemeğinde bir araya geldi.Sarayönü'nü Konya 1'nci Amatör Küme'de temsil eden Sarayönüspor iftarda bir araya geldi. İftara Sarayönü...

Sarayönüspor kulübü oyuncuları ve yönetimiyle kulüp başkanı Mustafa Atçeken'in verdiği iftar yemeğinde bir araya geldi.

Sarayönü'nü Konya 1'nci Amatör Küme'de temsil eden Sarayönüspor iftarda bir araya geldi. İftara Sarayönü Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Koçaş, Sarayönüspor Kulüp Başkanı Mustafa Atçeken, Sarayönüspor Antrenörü Gültekin Karlı, kulüp üyeleri, futbolcu ve davetliler katıldı.

İftar sonrası açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Mustafa Atçeken, gençlerin kötü alışkanlıklardan uzaklaştırarak spora yönlendirmenin haklı gururunu yaşadıklarını belirtti. Atçeken, "Bizlerin kazanacağı en büyük başarı, kaldıracağı en iyi kupa gençlerimizin daha fazla sporun içinde yer almalıdır. Bizim misyonumuz tam anlamıyla budur. Mustafa Kemal Atatrük'ün 'Ben sporcunun; zeki çevik ve akıllı olanını severim' sözlerine layık olabilecek sporcular yetiştirmek en büyük idealimizdir. Gençlerimize iyi birer gelecek hazırlamak için taşın altına gövdemizi koymaya hazırız. İlçede gençlerin spora teşvik edilmesi için büyük bir özveri ile çalışmalarımıza devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Gelecek sezon hakkında da kısa bilgiler veren Atçeken, "Sarayönüspor ilçenin en büyük değerleri arsında yer alıyor. Bu değeri tekrardan layık olduğu yerlere taşımak için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Yeni bir oluşum içerisindeyiz. Her geçen gün daha fazla mücadele ederek bu değeri yukarılara taşımak istiyoruz." dedi.