Sarayönüspor kongre yaptı

Sarayönüspor kongre yaptı
Konya Sarayönüspor ikinci olağan kongresini gerçekleştirdi. Kongrede yeni yönetim seçilirken, 2016-2017 sezonu hedefi şampiyonluk olarak belirlendi.Sarayönü Kuşçular Derneği'nde gerçekleştirilen kongre divan teşekkülü ile başladı....

Konya Sarayönüspor ikinci olağan kongresini gerçekleştirdi. Kongrede yeni yönetim seçilirken, 2016-2017 sezonu hedefi şampiyonluk olarak belirlendi.

Sarayönü Kuşçular Derneği'nde gerçekleştirilen kongre divan teşekkülü ile başladı. Divan Başkanlığı'na Bahattin Canabay, katip üyeliğe Sami Ülker ve Nezir Ural seçildi. Divan teşekkülünün ardından kongre Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Yönetim ve denetim kurulu tarafından hazırlanan faaliyet raporları ve mali raporlar okunarak oylamaya sunuldu.

Ardından bilanço ve gelir gider tablosu okunarak tahmini bütçe görüşüldü. Gültekin Karlı söz alarak önümüzdeki sezon gruptaki takım sayısının artacağını bununla birlikte gelir ve giderin de artacağını söyledi ve tahmini bütçenin geçen yıla oranla yüzde 40 artması gerektiğini dile getirdi.

Ardından Ali Güney söz aldı. Güney, maddiyattan fazla takımın özverili olduğunu, gençlerin kahve köşelerin çekilip spora kazandırıldığını, çalışmaların daha aktif duruma getirilmesi gerektiğini kaydetti. İlyas Ünal ise takımın bugüne kadar ilçe büyüklerinden yeterli desteği alamamasına rağmen yönetim ve denetim kurulunda bulunan üyelerin çıkar gözetmeksizin bugüne kadar yaptığı çalışmaların takdire şayan olduğunu söyledi.

2018-2019 sezonu tahmini bütçesi 27 bin TL olarak belirlendi. Daha sonra yemi yönetim ve denetim kurulu seçimi gerçekleştirildi. Mustafa Atçeken başkanlığındaki yönetimde Özkan Suluk, Sami Ülker, Tolgahan Yiğit, Yusuf Zeybek, Nezir Ural yer aldı.

Denetim kurulunda Mustafa Kaptan, Birol Şen ve Mesut Tezgel yer aldı. ASKF üyeleri ise Ali Güney, Serhat Çetinkaya ve Rıfkı Yüzkat'tan oluştu.