Sarayönüspor mağlubiyetle kapattı

Sarayönüspor mağlubiyetle kapattı
Sarayönü’nü Konya 1’nci Amatör Küme’de temsil eden Sarayönüspor, devrenin son karşılaşmasında puan cetvelinin son sırasında bulunan Selçuklu İdmanyurdu’na 2-1 mağlup oldu. karşılaşmada geriye düşmesine rağmen beraberliği...

Sarayönü’nü Konya 1’nci Amatör Küme’de temsil eden Sarayönüspor, devrenin son karşılaşmasında puan cetvelinin son sırasında bulunan Selçuklu İdmanyurdu’na 2-1 mağlup oldu. karşılaşmada geriye düşmesine rağmen beraberliği sağlayan ancak karşılaşmanın bitimine yakın risk alarak açık verip kalesinde ikinci golü görev temsilcimiz, sahadan yenilgiyle ayrıldı.

Play-off maçlarına kalıp bir üst lige çıkma hedefleri olan Sarayönüspor, devrenin son karşılaşmasında zayıf rakibine karşı 3 puan kaybederek önemli bir avantaj yitirdi. Son haftalarda aldığı galibiyetlerle iyi bir yükseliş yakalayan Sarayönüspor, sürpriz bir yenilgi aldı.

Son sırada bulunan rakibine karşı iyi motive olamayan Sarayönüspor, karşılaşmaya geçtiğimiz haftalardaki gibi iyi başlayamadı. Bu sezonun en etkisiz oyununu sergileyen Sarayönüspor, karşılaşmanın 30’ncu dakikasında geriye düştü. Alperen’in ceza sahasına ortasında arka direkte topla buluşan Onur’un vuruşu ağlarla buluştu. Karşılaşmanın ilk yarısında Sarayönüspor, iki pozisyondan yararlanamadı. Kaan’ın bir şutunda top direkte patlarken, bir şutu da auta gitti. 34’ncü dakikada Yunus’un şutunu kaleci Eren direk dibinde iyi çıkardı. Karşılaşmanın ilk yarısı bu şekilde sona erdi.

İkinci yarıya iyi başlayan Sarayönüspor oldu. rakibine karşı baskı kuran temsilcimiz, 65’nci dakikada beraberlik golünü buldu. Ruhat’ın pasında topla buluşan Samet’in 25 metreden şutunda top ağlarla buluşarak durumu 1-1’e getirdi. 83’ncü dakikada kazanılan serbest vuruşta ise Murat’ın sert şutu üst direği sıyırarak auta gitti. Karşılaşmanın son bölümünde üstünlük golünü bulmak için risk alan ve defansta açıklar veren Sarayönüspor, kalesinde mağlubiyet golünü gördü. Atılan pasta defans arkasına sarkan Onur, kendinin ve takımının ikinci golünü kaydederek karşılaşmanın skorunu 2-1 olarak belirledi.

xxx

TAKIMLAR                      O       G          B          M         A          Y          P

1.Selçuk Üni                   8        8          0          0          39        6          24

2.Ömeranlıspor               8        6          1          1          24        6          19

  1. Ereğli Anadoluspor 8 6          1          1          21        8          19

4.Ergesspor                    8        4          0          4          20        14        12

5.Sarayönüspor              8        3          0          5          23        14        9

6.Demirspor                    8        2          1          5          15        28        7

7.İ.Çumra Bld                 8        2          0          6          9          26        6

8.Selçuklu İdmanyurdu   8        2          0          6          7          26        6

9.Hilalspor                      8        1          1          6          10        40        4

TOPLU SONUÇLAR: Ereğli Anadoluspo-Ergesspor:3-1, İ.Çumra Belediyespor-Ömeranlıspor: 1-5, Sarayönüspor-Selçuklu İdmanyurdu: 1-2, Selçuk Üniversitespor-Hilalspor: 10-0

STAD: Sarayönü sentetik

HAKEMLER: İsmail Özmen, Didem Gündüz, Ahmet Furkan Anamur

SARAYÖNÜSPOR: Eren, Kerim(Dk.55 Salih), Furkan, Mevlüt Arslan, Murat, Mevlüt Döğen, Ruhat, Bahadır, Samet, A.Kadir, Kaan(Dk.85 Osman)

YEDEKLER: Serkan, Mehmeti Mustafa, Emin

TEKNİK DİREKTÖR: Bahri Karlı

SELÇUKLU İDMAN YURDU: Ali, Cevdet, Yakup, Mustafa, Recep, Yunus, Alperen(Dk.68 Hamdi), Yılmaz(Dk.73 Hakkı), Kurthan, Abdullah(Dk.60 Barış), Onur

YEDEKLER: Ahmet, Mustafa, Ahmet, Mehmet

TEKNİK DİREKTÖR: Nurtekin Erkmen

GOLLER: Dk.30, 85 Onur (Selçuklu İdman Yurdu), Dk.65 Samet (Sarayönüspor)