Sarimder deri bağışlarını kabul etti

Sarimder deri bağışlarını kabul etti
Sarayönü İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği (SARİMDER), Kurban bayramında kesilen kurbanların derilerini bağış olarak kabul etti.Kurban süresince Sarayönü İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği’ne...

Sarayönü İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği (SARİMDER), Kurban bayramında kesilen kurbanların derilerini bağış olarak kabul etti.

Kurban süresince Sarayönü İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği’ne yaklaşık 8 ton civarında deri bağışlandı.

Sarayönü İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı Erol Kozan, yaptığı açıklamada, “Deri bağışlarından elde edeceğimiz gelirle yatılı okuyan, öksüz, yetim veya ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin eğitim giderlerini karşılayacağız. Her bir bağışın yerini bulması için azami çaba sarf ediyoruz. Her şey gelecek nesillerimiz olan öğrencilerimiz için. Birbirinden değerli öğrencilerimiz var. Bize düşen, öğrencilerimizin önüne çıkabilecek engelleri kaldırmaya çalışmaktır. Her bir öğrencimizin iyi eğitim alabilmesi için elimizden geleni yapacağız.” dedi.

Kozan ayrıca, 2020-2021 eğitim öğretim yılı için öğrenci velilerine çağrıda bulunarak çocuklarını İmam Ortaokulu ve Liselerine kayıt yaptırmaya davet etti.

İmam hatip okullarında din ve ahlak derslerinin yanı sıra fen ve sosyal bilimlerin de okutulmakta olduğunu kaydeden Kozan, “Böylece imam hatip okullarında hem ahlaki eğitim hem de akademik eğitim bir arada verilmektedir” şeklinde konuştu.