Sayan mücadele gücünü arttıracak

Sayan mücadele gücünü arttıracak
Sarayönü Belediyespor, eski futbolcularından Mustafa Sayan ile anlaşma sağlayarak devre arası transfer döneminde kadrosuna güç kattı.Teknik Direktör Niyazi Kart'ın transfer listesindeki isimlerden bir tanesi olan Mustafa Sayan, üç...

Sarayönü Belediyespor, eski futbolcularından Mustafa Sayan ile anlaşma sağlayarak devre arası transfer döneminde kadrosuna güç kattı.

Teknik Direktör Niyazi Kart'ın transfer listesindeki isimlerden bir tanesi olan Mustafa Sayan, üç yıl sonra yeniden Sarayönü Belediyespor ile anlaşma sağladı. Transfer görüşmelerinin ardından kulüple el sıkışan Mustafa Sayan, Antalya Belek kampında takımla birlikte çalışmalara katıldı. Hazırlık maçlarında öne çıkan isimlerden bir tanesi olan Mustafa Sayan, iki karşılaşmada gol atma başarısı gösterdi. Orta saha ve kanatlarda görev alabilen Mustafa Sayan, sezona Akşehirspor'da başlamıştı. Kırmızı beyazlılarla 8 karşılaşmaya çıkan Sayan, 1 gol attı, 4 sarı, 1 kırmızı kart gördü. Mücadeleci yapısıyla önce çıkan hırslı bir oyuncu olan Mustafa Sayan ile orta saha ve kanatlardaki mücadele direncinin daha da artması bekleniyor.

Konya Demirspor'da futbola başlayan 24 yaşındaki oyuncu Konyaspor altyapısında yetiştikten sonra Karaman Belediyespor, Sarayönü Belediyespor, Ceyhanspor ve Akşehirspor formalarını giydi.