Seçim kurulunda imza yoğunluğu

Seçim kurulunda imza yoğunluğu
Sarayönü'nde İyi Parti ve Saadet Partisi destekçileri, 100 bin'er imza ile Cumhurbaşkanı adayı olmayı hedefleyen Genel Başkanlar Meral Akşener ve Temel Karamollaoğlu için İlçe Seçim Kurulu'na giderek dilekçe verdi.Cumhurbaşkanlığı...

Sarayönü'nde İyi Parti ve Saadet Partisi destekçileri, 100 bin'er imza ile Cumhurbaşkanı adayı olmayı hedefleyen Genel Başkanlar Meral Akşener ve Temel Karamollaoğlu için İlçe Seçim Kurulu'na giderek dilekçe verdi.

Cumhurbaşkanlığı adaylarına seçim kurullarında imza verme süreci Cuma günü başladı. Saadet Partisi ve İyi Parti İlçe Teşkilat üyeleri ile çok sayıda seçmen, İlçe Seçim Kurulu'nda yoğunluk yaşanmasına neden oldu.

İYİ Parti Sarayönü İlçe Başkanı Mehmet Karlı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Genel Başkanımız Meral Akşener her türlü oyunu boza boza geliyor. Demokrasi yürüyüşünde önüne konulan engelleri aşa aşa geliyor. Önümüze konulacak başka ne engel kaldı bilmiyoruz ama milletimizin feraseti, demokrasiye olan inancı, isteği ve arzusu her türlü engeli aşmamıza vesile oluyor. Genel Başkanımız Meral Akşener'in, '100 bin imza ve milletimizin takdiri ile cumhurbaşkanı adayı olacağım' dediği gün gelip çatmıştır. Demokrasi ve cumhuriyet değerlerine sadık Sarayönü halkımızı 4 Mayıs-9 Mayıs tarihleri arasında üstünlerin adaleti için değil adaletin üstünlüğü için 100 bin imzaya davet ediyoruz." dedi.

Saadet Partisi İlçe Başkanı Ziya Tokgöz ise yaptığı açıklamada, "Türkiye yeni bir seçime gidiyor. Ülkemiz için, milletimiz için hayırlı olsun." dedi. Tokgöz, sözlerini şöyle sürdürdü: "Meclis dışındaki partilerin 100 bin imzaya ihtiyaç duymasından dolayı bugün buradayız. Akın akın teşkilatlarımız ve vatandaşlar imza için buraya geliyorlar. Türkiye 15 yıldır hemen hemen her gün yaşadığı gerginliklerden kurtulmak için bu imzaları veriyor. Cumhurbaşkanı adayımız Temel Karamollaoğlu. Biz de teşkilatımız olarak destek için buradayız. İmza süreci 4-9 Mayıs tarihleri arasında 08.00-20.00 arasında yapılacak. Türkiye inşallah bu süreçten sonra normalleşecek diye umut ediyoruz. Temel Karamollaoğlu başkanımızın kazanması ile hem üslubu hem dili hem de duruşu ile, siyaseti ile inşallah ülkemiz için daha iyi günler olacak. Tüm vatandaşlarımızı seçim kuruluna imza vermeye davet ediyoruz."