Şehit annesine veda

Şehit annesine veda
Mardin'de 7 ay önce şehit düşen Başhüyük mahallesinden Ramazan Akyürek'in annesi Yıldız Akyürek, Cuma günü hayata gözlerini yumdu.Rahatsızlıkları ile mücadele eden ve 81 yaşında olan Yıldız Akyürek, oğlunun şehit olmasının...

Mardin'de 7 ay önce şehit düşen Başhüyük mahallesinden Ramazan Akyürek'in annesi Yıldız Akyürek, Cuma günü hayata gözlerini yumdu.

Rahatsızlıkları ile mücadele eden ve 81 yaşında olan Yıldız Akyürek, oğlunun şehit olmasının ardından verdiği röportajda, "Ramazan, Allah'ıma şükür şehit oldu. Kimsenin yumurtasını kırmadı. Rabbim beni çağırırsa 'oğlumun hiç günahı yok' diyeceğim. Ne yapayım. Allah'ın takdiri." demişti. Bu dileği 7 ay sonra kabul olan Yıldız Akyürek, Cuma günü yaşamını yitirdi. Şehit oğluna kavuşan Yıldız Akyürek'in cenazesi Cumartesi günü kaldırıldı.

Cumartesi günü öğle namazı öncesi Başhüyük merkez camii önüne getirilen Yıldız Akyürek'in cenaze namazı, öğle namazına müteakip olarak kılındı. Cenaze namazına Akyürek ailesinin çok sayıda seveni ve yakını katıldı. Cenaze namazının ardından helallik alınması ile birlikte merhume Yıldız Akyürek'in cenazesi Başhüyük mezarlığına götürüldü. Kabrine defnedilen Yıldız Akyürek için kabristan çıkışında ailesi taziyeleri kabul etti.

Sarayönü Manşet Gazetesi olarak merhume Yıldız Akyürek'e Allah'tan rahmet, acılı yakınlarına başsağlığı dileriz.