Şehitler için saygı duruşu

Şehitler için saygı duruşu
Bölgesel Amatör Lig'de hafta sonu oynanan tüm futbol karşılaşmalarında 18 Mart Şehitleri Anma günü ve Çanakkale Zaferi'nin 104.yıldönümü sebebiyle 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı.Anadolu Üniversitespor-Sarayönü Belediyespor...

Bölgesel Amatör Lig'de hafta sonu oynanan tüm futbol karşılaşmalarında 18 Mart Şehitleri Anma günü ve Çanakkale Zaferi'nin 104.yıldönümü sebebiyle 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı.

Anadolu Üniversitespor-Sarayönü Belediyespor karşılaşması öncesinde oyuncular ve hakemler orta yuvarlakta daire olarak 1 dakikalık saygı duruşu gerçekleştirdi.

Federasyon tarafından yapılan açıklamada, hafta sonu oynanan tüm amatör maçlar öncesinde 1 dakika saygı duruşu yapıldığı belirtildi. Konu ile ilgili olarak yapılan açıklama şu şekilde: "18 Mart Şehitleri Anma günü ve Çanakkale Zaferi'nin 104.yıldönümü sebebiyle, savaşta hayatını kaybeden şehitlerimiz anısına 16 - 18 Mart tarihleri arasında oynanacak olan tüm Spor Toto Bölgesel Amatör Lig ve Amatör yerel lig müsabakaları öncesinde (1) bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu."