Sertdemir Ailesinin mutlu günü

Sertdemir Ailesinin mutlu günü
Sarayönü'nün tanınmış ailelerinden Mehmet Sertdemir’in oğlu Tahir ile Mehmet Çoban’ın kızı Emel hafta sonu gerçekleştirilen düğün ile hayatlarını birleştirdi.Genç çiftlerin mutlu telaşı 31 Ağustos cumartesi günü...

Sarayönü'nün tanınmış ailelerinden Mehmet Sertdemir’in oğlu Tahir ile Mehmet Çoban’ın kızı Emel hafta sonu gerçekleştirilen düğün ile hayatlarını birleştirdi.

Genç çiftlerin mutlu telaşı 31 Ağustos cumartesi günü KOMEK Salonunda yapılan nişan ve nikah merasimi ile başladı. Aynı gün akşam gerçekleştirilen kına töreninin ardından Pazar günü ise düğünde davetlilere geleneksel Sarayönü düğün yemekleri ikram edildi.

Çoban ve Sertdemir ailelerinin bu mutlu gününe çok sayıda sevenleri ve yakınları eşlik etti. Yemek ikramlarının ardından pazar günü öğleden sonra düğün konvoyu gerçekleştirildi. Erkek evinde hazırlanan düğün konvoyu kız evine doğru hareket ederek gelini düğün evine getirmesinin ardından düğün mutlu sona erdi.

Sarayönü Manşet Gazetesi olarak Çoban ve Sertdemir ailelerini tebrik eder, evlenerek dünya evine giren Emel ve Tahir çiftine bir ömür boyu mutluluklar dileriz.