Servet Şekerleme Online Lokum Siparişi

Servet Şekerleme Online Lokum Siparişi
Servet Şekerleme, 1980 yılında lokum ve doğal yiyeceklerin üretimiyle başladığı ticari hayatına günümüzde başarılı bir şekilde devam etmektedir. Krokanlar, lokumlar, karışık şekerler, Seylan çayı ve bitki çayları gibi...

Servet Şekerleme, 1980 yılında lokum ve doğal yiyeceklerin üretimiyle başladığı ticari hayatına günümüzde başarılı bir şekilde devam etmektedir. Krokanlar, lokumlar, karışık şekerler, Seylan çayı ve bitki çayları gibi birçok türdeki ürünü

Servet Şekerleme

markası adı altında bulabilirsiniz.

Servet Şekerleme Lokum ve Reçel Siparişi

Doğal bir beslenme programı hazırlarken, tüm yiyeceklerin güvenilir bir kurumdan alınması son derece önemlidir. Servet Şekerleme tarafından üretilen, Türkiye’nin dört bir yanına gönderilen yiyecekler arasında taze kaya inciri reçeli ve vişne reçeli bulunuyor. Her bir kavanoz ve kutu için belirlenen ağırlıklar, ürünün fiyatına uygun şekilde açıklanmış durumdadır.

Firmanın yapmış olduğu indirimlerden en avantajlı şekilde yararlanılabilecek kategorilerin başında, lokum çeşitleri geliyor. Sadece lokumlar için dahi sayfada 7 farklı türde üretim yapılıyor. Onlarca farklı lokuma yer verilen Servet Şekerleme internet sitesinde alışverişlerinizi, aldığınız ürünlerinizin adresinize gelmesini sağlayacak şekilde yapabilirsiniz.

Servet Şekerleme Müşteri Hizmetleri

Müşterilerinin Servet Şekerleme aracılığıyla net bilgilere ulaşmasını sağlayan kurum, canlı destek hattı ve elektronik posta adresi üzerinden iletişime geçilmesine imkan tanıyor. Doğal keçiboynuzu, şeker ilavesiz kaju ezmesi, taze haspir çiçeği, özel karışık lokum çeşitleri ve doğal Seylan çayı gibi ürünlerin üretimi yapılıyor. Her birinin katkısız ve doğal bir şekilde üretiliyor olması, Servet Şekerleme firmasına olan ilginin sürekli artmasını sağlıyor. Sağ alttan canlı destek ekibiyle iletişime geçebilir ve sorularınızı sorabilirsiniz.

Servet Şekerleme Baharat Çeşitleri

40 yıldan uzun süredir piyasada olan, hem Türkiye’de hem de yurt dışında satışlar yaparak adını duyurmuş olan Servet Şekerleme, internetten satışlarını sürdürüyor. Lokumlar, kuruyemişler, kuru gıdalar için özel olarak stok oluşturan ve 20’nin üzerindeki ülkeye satış yapan kurumda yüzlerce çalışan bulunuyor.

Sadece mağazalarda değil, depolardan yurt dışına ve Türkiye’nin çeşitli şehirlerine gönderim için çalışmakta olan büyük bir ekip bulunuyor. Değirmen adı verilen ürün çeşitleri arasında kırmızı karabiberli değirmen, karışık karabiberli değirmen gibi seçenekler yer alıyor. Ayrıca çok uygun fiyatlarla Himalaya tuzlu değirmen, karabiberli değirmen, zerdeçallı karışık karabiber değirmeni ve sarımsaklı karışık karabiber de servetsekerleme.com sitesinde bulabilirsiniz.

Etiketler :