Şeyda ve Hüseyin evlendi

Şeyda ve Hüseyin evlendi
Sarayönü Saraç Mahallesi Muhtarı Ferhat Çetinkaya'nın kızı Şeyda ile Gözlü Tarım İşletmesi Müdürlüğü Atölye Ustalarından Atilla Demircan'ın oğlu Hüseyin, evlenerek dünya evine girdi.Düğün 21 Eylül 2018 Cuma günü...

Sarayönü Saraç Mahallesi Muhtarı Ferhat Çetinkaya'nın kızı Şeyda ile Gözlü Tarım İşletmesi Müdürlüğü Atölye Ustalarından Atilla Demircan'ın oğlu Hüseyin, evlenerek dünya evine girdi.

Düğün 21 Eylül 2018 Cuma günü gerçekleştirilen kına merasimi ile başladı. Cumartesi günü ise ikindi saatlerinde gelin alma merasimi düzenlendi. Erkek evinde oluşturulan düğün konvoyu, kız evine giderek dualar eşliğinde gelini alarak düğün yerine götürdü. Düğün akşam saatlerinde Evcekaya Turkuaz Çiftliği'nde gerçekleştirildi. Mutlu gecede genç çift iyi günde, kötü günde, hastalıkta ve sağlıkta hep bir arada olma sözü verdi. Düğüne Çetinkaya ve Demircan ailelerinin çok sayıda seveni ve yakını katıldı. Düğün eğlencesi ilerleyen saatlere kadar devam etti.

Sarayönü Manşet Gazetesi olarak Çetinkaya ve Demircan ailelerini tebrik eder, evlenerek dünya evine giren Şeyda ve Hüseyin'e bir ömür boyu mutluluklar dileriz.