Seydişehir, yerelden kalkınma için düğmeye bastı

Seydişehir, yerelden kalkınma için düğmeye bastı
Seydişehir Belediye Başkanı Ustaoğlu ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Erkoyuncu, muhtarlarla bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı verdi. Başkanlar, muhtarların yerel ve bölgesel hizmette lokomotif görev üstlendiğini vurguladı

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde CHP’nin adayı olarak başkan seçilen Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, PANKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Erkoyuncu ile birlikte ilçede önceki dönemde görev yapan ve yeni seçilen muhtarlarla bir araya gelerek istişare toplantısı yaptı.

Toplantıda Seydişehir’in kalkınması için yapılması gerekenler masaya yatırıldı.
Yerel ve bölgesel kalkınmada öncelikli yapılması gereken çalışmaların istişare edildiği toplantıda konuşan Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, “Birlik, beraberlik, dayanışma içerisinde hizmetlere devam edeceğiz.

Refahın, huzurun, hoşgörünün hakim olduğu çalışmalarla Seydişehir’imizi daha güzel yarınlara taşımanın gayreti içerisinde olacağız. Bu çalışmalarımızı da yürütürken sizlerin de desteğiyle her alanda bölgesel kalkınmada da önemli hizmetler üreteceğiz. Sizlerin istekleri, talepleri, görüşleri ve önerileri bizlere yön verecek. Tekrardan birliğimizin ve beraberliğimizin daim olmasını diliyorum” dedi.

Bölgede faaliyet gösteren iş adamlarının da katıldığı istişare toplantısında birlik ve beraberlik mesajı veren PANKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Erkoyuncu, “Seydişehir ve Beyşehir bölgelerimiz tarım ve sanayi alanında önemli üretim üssü haline gelmiş bölgemizdir.

Bu üretim mekanizmasının bu denli işleyen bir yapıya sahip olmasında sizlerin büyük önemi var. Bölgemizin tarımsal üretimine baktığımızda ürün çeşitliliği bakımından oldukça zengin bir yapıya sahip bir bölgedeyiz. Bu üretimlerin daha fazla katma değere dönüşmesi için elimizden gelenin fazlasını yapmaya gayret edeceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu toplantının düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.