Sezon kapanışı puanlı oldu

Sezon kapanışı puanlı oldu
Sarayönü Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig 7'nci Grup'ta 2017-2018 sezonunun son karşılaşmasında, deplasmanda Kepez Belediyespor ile mücadele etti. Herhangi bir iddiası olmayan Sarayönü Belediyespor'a karşı Antalya takımlarının...

Sarayönü Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig 7'nci Grup'ta 2017-2018 sezonunun son karşılaşmasında, deplasmanda Kepez Belediyespor ile mücadele etti. Herhangi bir iddiası olmayan Sarayönü Belediyespor'a karşı Antalya takımlarının kümede kalma mücadelesinden dolayı Kepez Belediyespor için hayati önem taşıyan karşılaşma büyük bir mücadeleye sahne oldu. Kazananın çıkmadığı karşılaşma 0-0 berabere tamamlanırken, puanlar paylaşılmış oldu. Karşılaşmanın ardından hanesi bir puan daya yazdıran Sarayönü Belediyespor, ligi altıncı sırada tamamlarken, Kepez Belediyespor da rakiplerinden gelen haberle kümede kalmayı garantileyen takım oldu.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'de 2017-2018 sezonunun son müsabakaları pazar günü oynandı. Ligin finalinde Sarayönü Belediyespor, deplasmanda Kepez Belediyespor'a konuk oldu. Sahaya prestij için çıkan Sarayönü Belediyespor'a karşı, Manavgat Belediyespor ile kümede kalma mücadelesi veren Kepez Belediyspor, galibiyet için büyük mücadele verdi. Hiçbir takımın kaderiyle oynamamak adına kendi mücadelesini gösteren Sarayönü Belediyespor, Kepez Belediyespor ile 0-0 berabere kaldı.

Sezonun son maçında hanesine 1 puan daha yazdıran Sarayönü Belediyespor, ligi 43 puanla 6'ncı sırada tamamladı.

Manavgat Belediyespor'un Akşehirspor'a yenilmesinin ardından beraberlikle istediğini alan Kepez Belediyespor'da kümede kalmayı büyük ölçüde garantiledi. Serik Belediyespor'un 3'ncü lige çıkması durumunda Kepez Belediyespor direk olarak ligde kalacak. Manavgat Belediyespor ise baraj maçı oynayacak. Serik Belediyespor play-off maçlarında elenirse, bu kez Kepez Belediyespor baraj maçı oynayacak, Manavgat Belediyespor ise küme düşecek.

Başladığı gibi golsüz şekilde berabere biten karşılaşmada oyunun büyük bölümü orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Her iki takımında çok fazla net pozisyon bulamadı karşılaşmada bu durum skora da yansıdı.

8'nci dakikada Ömer'in pasında topla buluşan Vildan'ın şutu defansa çarparak az farkla auta gitti. 23'ncü dakikada Yusuf'un korner atışında Emrah'ın kafa vuruşunu Sercan kurtardı. 24'nci dakikada Şakir'in pasında topa sahip olan Enes, kaleci Sercan ile karşı karşıya kaldı. Enes'in vuruşunda Sercan topu başarıyla kurtardı.

30'ncu dakikada Hakan'ın ceza sahasına orta şut karışımı vuruşunda kaleye yönelen topu kaleci güçlükle kontrol edebildi. 36'ncı dakikada Mustafa Sayan'ın uzun taç atışında defanstan dönen topa sahip olan Hakan'ın müsait pozisyonda şutu auta gitti. İlk yarı bu şekilde az pozisyonlu olarak berabere sona erdi.

İkinci yarı da ilk yarıya benzer şekilde devam etti. 48'nci dakikada ceza sahası önünde topla buluşan Mustafa Sayan'ın şutu kalecide kaldı. 53'ncü dakikada Hakan'ın pasında topla buluşan Sunay'ın sert şutu az farkla auta gitti. 65'nci dakikada Yusuf'un ceza sahasına kestiği topta Enes ayak koydu. Top direğin dibinden auta çıktı.

70'nci dakikada Fatih Güneş'in kalenin çaprazından şutu kalecide kaldı. 71'nci dakikada kaleci Sercan ile karşı karşıya kalan Enes'in şutunda Sercan mutlak bir golü önledi. 78'nci dakikada Sercan net bir gol pozisyonunda yine topu iyi kurtardı. Kaleyle karşı karşıya kalan İbrahim'in şutunda güzel bir kurtarışa imza atan Sercan, gole izin vermedi. 90'ncı dakikada Mustafa Sayan'ın uzun taç atışında Yunus'un kafa vuruşu az farkla auta gitti. Karşılaşma bu şekilde 0-0 berabere sona erdi.

TOPLU SONUÇLAR: Akşehirspor-Manavgat Bld: 1-0, Anamur Bld-Manavgatspor: 2-4, B.B.Oğuzhanspor-Silifke Bld: 4-1, Ereğlispor-Gölhisarspor: 1-0, Kepez Bld-Sarayönü Bld: 0-0, Serik Bld-Isparta Davrazspor: 0-2, Mut İdman Yurdu-Karaman Bld: 2-1.

STAD: Kepez Hasan Doğan

HAKEMLER: Niyazi Aykan Ceylan, Ercan Akdeniz, Ersin Azkaç

KEPEZ BELEDİYESPOR: Bekir, Devrimcan, Sedat, Selcan, Hasan, Erdinç, Yusuf(Dk.73 İbrahim), Şakir, Emrah(Dk.90+2 Sercan), Enes, Vano(Dk.87 Savaş)

YEDEKLER: Fahri, Furkan, Salih, Remzi

TEKNİK DİREKTÖR:

SARAYÖNÜ BELEDİYESPOR: Sercan, Hakan, Yunus Emre, Yunus, Alper, Mustafa Baştin, Mustafa Sayan, Ömer(Dk.87 Ebubekir), Enes, Vildan(Dk.66 Erkan), Sunay(Dk.60 Fatih Güneş)

YEDEKLER: Ali, Aytaç, Ramazan, Alperen

TEKNİK DİREKTÖR: Niyazi Kart

SARI KARTLAR: Dk.65 Enes, Dk.72 Selcan, Dk.81 Vano (Kepez Bld), Dk.52 Mustafa Baştin, Dk.66 Enes