Siyasi baskı sökmedi

Siyasi baskı sökmedi
Kaliteli oyuncular transfer ederek, kaliteli bir teknik heyet ile iyi futbol oynayan, başarılı bir takım oluşturmak yerine, siyasetten medet uman Isparta Davrazspor, ağır bir yara aldı.Bu sezon oynadığı her karşılaşmanın öncesinde...

Kaliteli oyuncular transfer ederek, kaliteli bir teknik heyet ile iyi futbol oynayan, başarılı bir takım oluşturmak yerine, siyasetten medet uman Isparta Davrazspor, ağır bir yara aldı.

Bu sezon oynadığı her karşılaşmanın öncesinde ve sonrasında adı bolca zikredilen Isparta Valisi'nin yanı sıra Isparta siyasetçilerinin de destek verdiği Isparta Davrazspor, Sarayönü Belediyespor'a nefesini yetiremedi. Hafta içerisinde Sarayönü Belediyespor-Isparta Davrazspor karşılaşmasıyla ilgili birçok siyasetçinin Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak'ı aradığı iddia edildi. Bunun yanı sıra pazar günü oynanan maça Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin resmi plakalı aracı ile gelen Isparta Milletvekili ve Plan Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, karşılaşmayı şeref tribününden takip etti.

Tüm gözlerin çevrildiği Sarayönü'nde, temsilcimizin sahaya çıkarak futbolun gereğini yerine getirmesi, bütün çabaları boşa çıkardı. Bu karşılaşmanın ardından Isparta Davrazspor'un şampiyonluk için siyasete değil, iyi bir futbola ihtiyaç duyulacağını anlamış olması ümit ediliyor.