ŞNT ödemeleri 26 Ocak'ta

ŞNT ödemeleri 26 Ocak'ta
Sarayönü Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından hak sahipliği belirlenen toplam 198 öğrenci için son döneme ait ödemeler ilgili kişilerin hesaplarına 26 Ocak 2019 tarihinde aktarılacak.Konuyla ilgili...

Sarayönü Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından hak sahipliği belirlenen toplam 198 öğrenci için son döneme ait ödemeler ilgili kişilerin hesaplarına 26 Ocak 2019 tarihinde aktarılacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ahmet Turan, "Şartlı Nakit Transferi (ŞNT) eğitim yardımı programı kapsamında; İlköğretim ve Ortaöğretim'de eğitim hayatına devam eden öğrencilerimizin şartlı eğitim yardımları velilerin hesaplarına aktarılacak. Hak sahibi aileler paralarını Sarayönü PTT Şubesinden 26 Ocak'tan sonra alabilirler." dedi.

Merkezi ödemelerin bir süre hesaplarda bekledikten sonra geri çekildiğini ve velilerin bu yardımlardan faydalanamadığını kaydeden Turan, " Bu dönemde yapılacak toplam yardım tutarı 10 bin 525 lira. Ayrıca 47 sağlık çocuğuna 3 bin 990 lira yardım yapılacak. Herhangi bir mağduriyet yaşanmaması için bu yardımların hesaplara aktarılmasından sonra bir an evvel hesaplardan çekilmesi gerekmektedir." şeklinde konuştu.