Soğuk ve yağışlı hava dalgası geliyor!

Soğuk ve yağışlı hava dalgası geliyor!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre yurt genelinde hafta boyunca soğuk ve yağışlı hava etkili olacak. Konya’da 3 gün kar yağışı bekleniyor. Sıcaklık gündüz 3 dereceye kadar düşecek.Balkanlardan Türkiye’ye...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre yurt genelinde hafta boyunca soğuk ve yağışlı hava etkili olacak. Konya’da 3 gün kar yağışı bekleniyor. Sıcaklık gündüz 3 dereceye kadar düşecek.

Balkanlardan Türkiye’ye yeni soğuk ve yağışlı hava dalgası geliyor. Bugün Marmara’da etkili olması beklenen yağışlı hava, iç kesimlere doğru hareket edecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre Konya’da kuvvetli yağışın ardından 3 gün sürmesi beklenen kar yağışı görülecek.

 

KONYA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

Konya’da 23 Mart Salı günü kuvvetli yağmur etkili olacak. Yağışlı hava merkez dahil tüm ilçeleri etkisi altına alacak. Hava sıcaklığının ise en yüksek 11 derece olması bekleniyor.

Yağmurlu hava, 24 Mart Çarşamba günü yerini kar yağışına bırakacak. Karlı havanın gece saatlerinden itibaren etkili olması ve tüm bölgeyi etkisi altına alması bekleniyor. Sıcaklık en yüksek 4 derece olacak.

Kar yağışı, 25-26 Mart Perşembe ve Cuma günleri de etkisini sürdürecek. Hava sıcaklığı tahminen gece eksi 8 dereceye kadar düşecek.

Hafta sonu ise yağışlı havanın bölgeyi terk etmesi bekleniyor.