Söğüt, istasyonlarına yenisini ekledi

Söğüt, istasyonlarına yenisini ekledi
Sarayönü'nde Ali Babanın Çiftliği Akaryakıt İstasyonu'nun sahibi Ali Söğüt, İstanbul'da açtığı Adar Akaryakıt istasyonu ile istasyonlarına bir yenisini ekledi. İstanbul, Gaziosmanpaşa Küçükköy'de Adar Akaryakıt'ın ikinci...

Sarayönü'nde Ali Babanın Çiftliği Akaryakıt İstasyonu'nun sahibi Ali Söğüt, İstanbul'da açtığı Adar Akaryakıt istasyonu ile istasyonlarına bir yenisini ekledi. İstanbul, Gaziosmanpaşa Küçükköy'de Adar Akaryakıt'ın ikinci istasyonunu hizmete açtı.

Açılış törenine Aytemiz Akaryakıt Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Aytemiz, Aytemiz Genel Müdürü Ahmet Eke, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Gaziosmanpaşa Kaymakamı Oktay Çağatay, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Akkaya, Bayrampaşa Kaymakamı Osman Aslan Canbaba katıldı

"İşbirliği bize ve aytemiz'e değer katacak"

Adar Akaryakıt firma sahibi Ali Söğüt açılışta yaptığı konuşmada bütün davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür ederek şunları kaydetti:

"Bu sektörde 3 yıldır faaliyet gösteriyoruz. Avukatım aynı zamanda motosiklet sürücüsüyüm Aytemiz ile beraber fark yaratacak hizmetlerde buluşacağımızı düşündüğümüz için özellikle marka olarak Aytemiz'i tercih ettik. İstanbul’daki ikinci istasyonumuzu da Aytemiz markası altında sizlerle birlikte hizmete açıyoruz. Aytemiz’i tercih etme sebeplerimizin en başında bayi ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı yer alıyor. Motorcu Dostu İstasyon projesi ve hatta bu konuyu bir sosyal sorumluluğa dönüştürerek Motorcu Dostu Trafik projesini hayata geçirmesi karar vermemizde etkili oldu diyebilirim. Biz bugüne kadar yaptığımız çalışmalarla işletmeci olarak sektörde fark yarattığımızı düşünüyoruz. Aytemiz’in de son dönemde yaptığı yatırımlarla ve az önce saydığım yenilikçi proje ve hizmetleriyle sektörde fark yarattığına inanıyoruz.  Umuyorum ki bu iş ortaklığı hem bize hem de Aytemiz’e ek bir değer katacak."