Solak bayanları unutmadı

Solak bayanları unutmadı
Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Cuma günü pazar yerinde bayanlara çiçek hediye etti.Cumhur İttifakı Sarayönü Belediye Başkan Adayı Nafiz Solak, Ak Parti İlçe Başkanı Adnan...

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Cuma günü pazar yerinde bayanlara çiçek hediye etti.

Cumhur İttifakı Sarayönü Belediye Başkan Adayı Nafiz Solak, Ak Parti İlçe Başkanı Adnan Tayyiboğlu ve partililer pazarda kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayıp çiçek dağıttı.

Sarayönü Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Nafiz Solak yaptığı açıklamada, "Kadınlar bizim baş tacımızdır. Kadına bir gün değil her gün değer vermeliyiz. Tarihimiz boyunca istiklal ve istikbal mücadelelerinde her zaman ön saflarda yer alan kadınlarımız her şeyin en iyilerini hak etmektedirler. Bu sebeple ilçemizde kadınlarımıza yönelik bir çok sosyal, kültürel ve ekonomik projeler hazırladık. Kadınlarımızın ilçemizde üretime katkılarını daha çok artırmayı, iş ve çalışma alanlarını genişletmeyi aynı zamanda kendilerine sosyal ve kültürel anlamda daha yaşanılabilir bir Sarayönü oluşturmayı hedefliyoruz. Bizim belediyecilik anlayışımızda kadınlarımıza ve çocuklarımıza hizmet etmek önceliğimiz olarak ilk sıradadır." dedi.