Solak binleri iftarda buluşturdu

Solak binleri iftarda buluşturdu
Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Sarayönü’nün mahallelerinde düzenlenen iftar programları ve toplumun farklı kesimlerine verdiği iftarlarda 10 binden fazla kişiyle bir araya geldi. Ramazan ayının tadının bu sofralarda...

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Sarayönü’nün mahallelerinde düzenlenen iftar programları ve toplumun farklı kesimlerine verdiği iftarlarda 10 binden fazla kişiyle bir araya geldi. Ramazan ayının tadının bu sofralarda doyasıya yaşandığını kaydeden Başkan Solak, kardeşlik sofralarının birlik-beraberlik içerisinde kurulduğunu söyledi.

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, bu Ramazan ayında mahalle iftarlarını ve toplumun farklı kesimleriyle gerçekleştirdiği iftar buluşmalarını tamamladı. Bu yıl ikincisi düzenlenen iftar buluşmalarını Boyalı Mahallesinde başlattıklarını ve tüm mahallelerde devam ettiklerini dile getiren Başkan Solak, bu organizasyonun dostluk ve kardeşliğe katkı yaptığını kaydederek, zengin-fakir, genç-yaşlı, kadın-erkek ayrımı yapmadan kardeşlik sofraları kurulduğunu ve Ramazan ayını bu sofralarda doyasıya yaşadıklarını ifade etti.

İftar programları ile birlikte mahalleleri ziyaret ederek muhtarlar ve vatandaşlarla görüştüklerini ve sorunları yerinde tespit edip çözümleri buna göre şekillendirdiklerini ifade eden Başkan Solak, “Mahallelerimizde bu yıl gerçekleştirdiğimiz iftar buluşmaları bütün hemşerilerimizle buluşma mekanı haline geldi. İlçemizde iftarlarımızı bir kardeşlik sofrasına, barış, hoşgörü sofrasına dönüştürdük ve güzel bir örnek olduk. Kardeşlik sofralarımız gelecek yıllarda da birlik ve beraberlik içinde kurulacak” dedi.

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, mahalle iftarlarının yanı sıra toplumun çeşitli kesimleri ile de iftarda buluştu. Öksüz, yetimlerin yanı sıra ilçe protokolü ve belediye personeli içinde iftar daveti düzenlenirken, Ramazan ayı boyunca 10 binden fazla Sarayönülü ile iftar sofralarında bir araya gelindi.