Solak; “Gayemiz memlekete hizmet”

Solak; “Gayemiz memlekete hizmet”
31 Mart yerel seçimleri kapsamında seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sarayönü Belediye başkanı ve Cumhur ittifakının belediye başkan adayı Nafiz Solak OSB yönetim kurulu üyeleri ve Cumhur İttifakı Belediye Meclis Adayları ile birlikte esnaf ve sanayici ziyaretleri gerçekleştirdi.

Saha çalışmalarında başkanlığı döneminde yaptıklarını vatandaşlara anlatan Başkan Solak bundan sonraki projelerinin gerçekleşmesi için destek talebinde bulundu

Sarayönü'nü hak ettiği yere taşıyabilmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Nafiz Solak, "Bu makamlar bizler için gelip geçici. Bizim gayemiz ilçemizi olabildiğince ileriye taşıyabilmek. Birlik beraberlik içerisinde hareket ederek ilçemizi en güzel noktalara taşımamız gerekiyor. Önemli olan uyumlu çalışabilmek. Gayemiz vatanımıza, memleketimize hizmet edebilmek. Bize gösterilen güveni boşa çıkarmamak için canla başla, gece gündüz demeden ilçemizi hak ettiği noktalara taşıyabilmek için çalışacağız." şeklinde konuştu.

solak-gayemiz-memlekete-hizmet-1.jpg

"Onlarca proje hayata geçirdik"

Kısaca geride kalan dönemi değerlendiren Solak, şunları söyledi: "Geçtiğimiz dönem içerisinde öncelikleri belirleyerek işe başladık. Kanalizasyon, alt yapı, yollar, içme suyu, belediye binası, düğün salonu, doğalgaz, Beşgöz, meydan, organize sanayi, meslek yüksek okulu gibi onlarca projeyi hayata geçirdik. Borçsuz bir büyüme oranı gerçekleştirdik. Sarayönü'nü her zaman söylediğimiz gibi Konya'nın uydu kenti yapma yolunda projeler geliştirmeye devam edeceğiz."

solak-gayemiz-memlekete-hizmet-2.jpg

"Gelişme insana yatırımla sağlanır"

Solak, yeni dönemde fiziki belediyeciliğin yanı sıra sosyal ve kültürel projelere ağırlık vereceklerini kaydederek, "Birçok fiziki yatırımı gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye de devam edeceğiz ama bunlardan daha önemlisi insana yapılan yatırım. Sadece madde olarak düşünmüyoruz. Sosyal projelere de büyük önem veriyoruz. Yeni dönemde bu projelerin sayısı daha da artacak. Daha çevreci, eğitime daha fazla yönelmiş ve kültür odaklı projelerimiz ile daha çok insana yöneleceğiz. Fiziki belediyecilik bizim yapmakla yükümlü olduğumuz bir görev zaten. Bundan daha önemlisi insanlarımızın hayatında farkındalık oluşturacak çalışmalar. Çünkü gelişme yalnızca fiziki yatırımlarla değil, bunun yanında insana yatırımla sağlanabilir." diye konuştu.