Solak ve meclis üyeleri mazbatalarını aldı

Solak ve meclis üyeleri mazbatalarını aldı
Sarayönü Belediye Başkanlığı'na yeniden seçilen Nafiz Solak, mazbatasını alarak göreve başladı. Başkan Solak, Çarşamba günü düzenlenen törenle İlçe Seçim Kurulu Başkanı Berna Albayrak'tan mazbatasını aldı.Sarayönü...

Sarayönü Belediye Başkanlığı'na yeniden seçilen Nafiz Solak, mazbatasını alarak göreve başladı. Başkan Solak, Çarşamba günü düzenlenen törenle İlçe Seçim Kurulu Başkanı Berna Albayrak'tan mazbatasını aldı.

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak ve Ak Partili Belediye Meclis üyeleri, Çarşamba günü mazbata heyecanını yaşadı. Sarayönü Belediyesi Ahmet Hüdai Salonu'nda gerçekleştirilen törenle mazbatalar sahiplerini buldu.

Mazbatasını aldıktan sonra bazı açıklamalarda bulunan Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, konuşmasında, "Görev, sorumluluk ve yükümüzün farkındayız. Beklentilerin ne kadar yüksek olduğunu biliyorum. Bizimle ilgili ümit edilen şeylerin ne kadar yüksek olduğunu biliyorum. Sarayönü'nün ihtiyaçlarının ne denli yüksek olduğunu yerel hizmetler manasında biliyorum. İnşallah gayretimiz bütün beklentilere cevap verecek şekilde olacaktır." dedi.

Aldığı oyun hakkını verecek çalışmalara imza atmanın gayretiyle çalışacağını kaydeden Başkan Solak, "Benimle birlikte belediye meclisine seçilen bütün arkadaşlarımızla, onun dışında Ak Parti'nin bütün teşkilatları bunun şuurundayız. Allah utandırmasın, Allah yardımcımız olsun. Bugünden itibaren geçmiş dönemde de olduğu gibi yalnızca Ak Parti'nin değil tüm Sarayönü'nün belediye başkanıyız. İnşallah bütün Sarayönü'nün beklentilerine uygun icraat yapmayı ve hoş seda bırakmayı Cenab-ı Hak bize nasip etsin." dedi.

Sarayönü Belediye Başkanı Solak, kendisine oy veren vermeyen tüm Sarayönülülere teşekkür ederek, tüm vatandaşların oylarının kıymetli olduğunu söyledi.