Solak'tan nezaket ziyaretleri

Solak'tan nezaket ziyaretleri
Sarayönü Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Nafiz Solak, hafta içerisindeki gerçekleştirdiği esnaf ziyaretleri esnasında diğer partilere de nezaket ziyaretlerinde bulundu.Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Nafiz...

Sarayönü Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Nafiz Solak, hafta içerisindeki gerçekleştirdiği esnaf ziyaretleri esnasında diğer partilere de nezaket ziyaretlerinde bulundu.

Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Nafiz Solak, Ak Parti İlçe Başkanı Adnan Tayyiboğlu ve partililer ile İyi Parti ve Saadet Partisi seçim koordinasyon merkezlerini ziyaret ederek Mehmet Karlı ve Ziya Tokgöz'e başarılar diledi.

Seçim yarışının hizmet yarışı olduğunu unutmamak gerektiğinin altını çizen Nafiz Solak, yaptığı açıklamada, "Hepimiz ilçemize hizmet etmek, bir şeyler kazandırabilmek için mücadele ediyoruz. Seçim yarışını başka mecralara çekmek doğru değil. Hepimiz aynı ilçenin insanıyız. Seçimlerden sonra yine birbirimizin yüzüne bakacağımızı unutmadan, kardeşlik ve dostluk içerisinde bu süreci tamamlamamız gerekiyor. Seçimler gelip geçici, önemli olan seçimlerden sonra birlik ve beraberliği sağlayabilmek. Çünkü başarı birlik ve beraberlikle gelir. Bizim tek derdimiz ilçemize bir çivi fazla çakmak. Mehmet Karlı ve Ziya Togöz beylerin de derdi ilçesine hizmet etmek. Bu noktada dostane bir seçim dönemi geçirip rekabeti sandıkta bırakmak ilçemizin menfaatine olacaktır." dedi.