Solmaz ve Ahmet evlendi

Solmaz ve Ahmet evlendi
Sarayönü'nde belediyeden emekli karpuzcu Bekir Büyükatçeken'in oğlu Ahmet Büyükatçeken, hafta sonu gerçekleştirilen düğünde Solmaz Uykur ile hayatını birleştirdi.Hasan Hüseyin-Nejla Uykur ailesinin kızı Solmaz ile Bekir-Şerife...

Sarayönü'nde belediyeden emekli karpuzcu Bekir Büyükatçeken'in oğlu Ahmet Büyükatçeken, hafta sonu gerçekleştirilen düğünde Solmaz Uykur ile hayatını birleştirdi.

Hasan Hüseyin-Nejla Uykur ailesinin kızı Solmaz ile Bekir-Şerife Büyükatçeken ailesinin oğlu Ahmet, Cumartesi günü evlenerek dünya evine girdi. Solmaz ve Ahmet'in düğünü 29 Ağustos Çarşamba günü kına gecesiyle Kayseri'de başladı. 30 Ağustos Perşembe günü ise gelin alma merasimi gerçekleştirilerek dualar eşliğinde baba evinden çıkarılan gelin, Sarayönü'ne getirildi. Cumartesi günü damadın arkadaşları tarafından ilçenin eski geleneklerinden olan deve oyunu gerçekleştirildi.

Cumartesi günü ikindi saatlerinde gelin arabasıyla beraber oluşturulan konvoyun Evcekaya'ya gitmesi ile birlikte düğün başladı. Düğünde davetlilere Sarayönü'ne özgü düğün yemekleri ikram edildi. Yemek ikramlarının ardından ise eğlence başladı. Canlı müzik eşliğinde gerçekleştirilen düğüne Uykur ve Büyükatçeken ailelerinin yakınlarının yanı sıra gelin ve damadın arkadaşları büyük ilgi gösterdi. Gecenin devamında Ahmet ve Solmaz'ın nikahı kıyıldı. Nikah memuru ve şahitler huzurunda iyi günde, kötü günde, hastalıkta ve sağlıkta her zaman birlikte olmaya söz veren Ahmet ve Solmaz, hayatlarını bağlayan imzaları attı. Düğün gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

Sarayönü Manşet Gazetesi olarak Uykur ve Büyükatçeken ailelerini tebrik eder, evlenerek dünya evine giren Solmaz ve Ahmet'e bir ömür boyu mutluluklar dileriz.