Solotürk ekibi öğrencilerle buluştu

Solotürk ekibi öğrencilerle buluştu
Sarayönü Mehmet Emine Akdoğan Anadolu Lisesi davetlisi olarak Sarayönü’ne gelen Türk Hava Kuvvetlerinin gözbebeği Solo Türk gösteri ekibi, öğrencilerle buluştu. Sarayönü Belediyesi Yeni Düğün salonunda düzenlenen söyleşi...

Sarayönü Mehmet Emine Akdoğan Anadolu Lisesi davetlisi olarak Sarayönü’ne gelen Türk Hava Kuvvetlerinin gözbebeği Solo Türk gösteri ekibi, öğrencilerle buluştu. Sarayönü Belediyesi Yeni Düğün salonunda düzenlenen söyleşi yoğun ilgi gördü.

Sarayönü Mehmet Emine Akdoğan Anadolu Lisesi davetlisi olarak ilçemize gelen Türk Hava Kuvvetlerinin gözbebeği Solotürk gösteri ekibi öğrencilerimizle buluştu. Sarayönü Belediyesi Yeni Düğün salonunda düzenlenen söyleşiye yoğun ilgi vardı. Söyleşiye Gösteri Pilotu Binbaşı Emre Mert ve Halkla ilişkiler Subayı Yüzbaşı Bircan Biçer katıldı.

Binbaşı Emre Mert yaptığı açıklamada, “Bu tarz söyleşiler çok sık düzenlenmiyor, bizleri buraya davet eden ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Merkezi Konya’da olan ekibimizi ilçemizde tanıtmak keyifli oldu. Geleceğin pilotlarıyla, gözlerindeki o eşsiz ışıklarıyla buluştukça emanetin emin ellerde olduğunu görüyoruz.” dedi.

Yüzbaşı Bircan Biçer ise “Bizleri konuk eden başta sevgili Belediye Başkanımız Nafiz Solak ve Mehmet Emine Akdoğan Anadolu Lisesi başta olmak üzere tüm okullarımıza teşekkür ediyoruz. Gerekli başvuru yapılırsa bir dahaki buluşmamızın Sarayönü semalarında özgürlüğün sesi olan jet sesi ile yapmayı diliyorum.” şeklinde konuştu.

Söyleşide mesleki tanıtım çalışmaları kapsamında pilotluk mesleği ve Solo Türk konuları üzerine detaylı sunumlar yapıldı. Sunum sonrası öğrencilerimizin meraklarını gidermek için soru cevap aşamasına geçildi.