Son ciddi prova bugün

Son ciddi prova bugün
Sarayönü Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig'de 2018-2019 sezonu başlamadan önce son ciddi provasına bugün çıkacak.Afyon'da Bölgesel Amatör Lig 4'ncü Grubun iddialı takımlarından Yozgatspor 1959 ile karşılaşacak olan Sarayönü...

Sarayönü Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig'de 2018-2019 sezonu başlamadan önce son ciddi provasına bugün çıkacak.

Afyon'da Bölgesel Amatör Lig 4'ncü Grubun iddialı takımlarından Yozgatspor 1959 ile karşılaşacak olan Sarayönü Belediyespor, denk rakibiyle boy ölçüşecek. Haftaya başlayacak resmi karşılaşmaların provası niteliğinde olması beklenen hazırlık karşılaşmasında, yeni sezonda uygulanacak oyun sistemi, oyuncu dizilişleri ve taktikler sahaya yansıtılacak. Zorlu rakibi karşısında eksikleri, sorun yaşanan bölgelerini ve ihtiyaçlarını daha net görme fırsatı bulacak olan temsilcimiz, tespit edeceği sorunları sezon başlamadan çözmek için ekstradan bir hafta bulacak. İlk hafta bay geçecek olan temsilcimiz, hazırlıklarını biraz daha tamamlayıp rakiplerinin ilk hafta performanslarını da analiz etme fırsatı bulacak.

Resmi müsabaka havasında oynanması beklenen Sarayönü Belediyespor-Yozgatspor 1959 karşılaşması öncesinde dün Sarayönü'nden ayrılan temsilcimiz Afyon'a gitti. Afyon'da bir günlük kampa giren yeşil siyahlılar, yine kamp için Afyon'da bulunan Yozgatspor 1959 ile bugün saat 17:00'de karşılaşacak.