Son Yılların En Başarılı Animelerinden biri Boku no Hero Academia İzle

Son Yılların En Başarılı Animelerinden biri Boku no Hero Academia İzle
Kuşkusuz Naruto’ nun bitişiyle birlikte boşluğa düşen çok sayıda anime hayranı var. Sektörün her yıl sürekli yeni ve güçlü yapımlarla anime hayranlarını memnun etmeye çalışmasına karşın, Naruto, Hunter ve benzeri efsane...

Kuşkusuz Naruto’ nun bitişiyle birlikte boşluğa düşen çok sayıda anime hayranı var. Sektörün her yıl sürekli yeni ve güçlü yapımlarla anime hayranlarını memnun etmeye çalışmasına karşın, Naruto, Hunter ve benzeri efsane seriler aranıyor. Boku noheroacademia tamda bu arayışı sonlandıracak gibi görünüyor. 2016 yılında yayınlanmaya başlanan anime serisi, efsane olmaya aday serilerden biri durumunda. Yoğun bir merakla beklenen yeni sezonları, dünya genelinde milyonlara ulaşan bir hayran kitlesinin oluşmasına neden olmuş durumda.

Boku noheroacademia izle

linkine tıklayarak, serinin tüm bölümlerine ulaşabilirsiniz.

Özel Bir Senaryo

Özgün ve özel olmayan senaryolar, elbette anime dünyasında iş yapmıyor. Boku noheroacademiada, Küçük kahramanımız Midoriya’ nın hayalleriyle ve hayalleri uğruna yaptıklarıyla birçok kahramanı tanıma fırsatı buluyoruz. İyi bir shonen olan seri de başkahraman Midoriya’ nın yanında süper yetenekleri olan birçok başka kahramanı da tanıyoruz. Her biri birbirinden iyi incelenmiş bu karakterler arasında, herkes kendinden bir şeyler buluyor. Midoriya’ nın doğduğu dünya tamamen değişmiş, insanların büyük bir kısmı özel yeteneklerle doğmaya başlamıştır. Quirk adı verilen bu yetenkler, 4 yaşına gelince çocuklarda ortaya çıkıyor. Ancak bu yaşa kadar ortaya çıkmazsa, kişi quirk ya da özel yetenek sahibi olamıyor. Dolayısıyla normal bir yaşam sürdürüyor. Bu kadar çok özel yeteneğin bir araya gelmesi, elbette kötüler ve iyiler olarak ikiye bölünmelerine ve sürekli devam eden bir savaşın da çıkmasına neden oluyor. İyi kahramanların başında, çok güçlü bir süper kahraman olan Allmight var ve Midoriya tam bir Allmight hayranı. Süper kahramanları çok seviyor ve ileride kötülerle savaşmak için bir kahraman olmanın hayallerini kuruyor. Ne var ki Midoriya’ da quirk çıkmıyor. Bun rağmen yılmayan Midoriya, bir süper kahraman olduğunu ispatlamak için önce Allmight ile iletişime geçmeye çalışıyor. Midoriya’ nın maceralarını ve daha birçok efsane anime serisini izleyebilmek için anime izle linkine tıklayarak web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Sürekli güncellenen arşivimiz de aradığınız tüm animelere kolaylıkla ulaşabilir, Türkçe dublaj ya da alt yazı seçeneklerini tercih edebilirsiniz.

Etiketler :