Sosyal mesafe çıkartmaları kullanılıyor

Sosyal mesafe çıkartmaları kullanılıyor
Sarayönü Belediyesi, Koronavirüs riskine karşı vatandaşların sıraya girerek işlem yaptıkları alanlara sosyal mesafe çıkartmaları yerleştiriyor.İlçe genelinde dezenfeksiyon çalışmalarını da aralıksız şekilde sürdüren...

Sarayönü Belediyesi, Koronavirüs riskine karşı vatandaşların sıraya girerek işlem yaptıkları alanlara sosyal mesafe çıkartmaları yerleştiriyor.

İlçe genelinde dezenfeksiyon çalışmalarını da aralıksız şekilde sürdüren Sarayönü Belediyesi, vatandaşlara acil durumlar dışında evlerinden çıkmamaları yönünde çağrılar yapıyor.

“1 metre mesafeye dikkat!”

Koronavirüsün bulaşma riskini azaltmak amacıyla alınan “1 metre mesafe” önlemi için Sarayönü Belediyesi tarafından İlçedeki genel kullanım alanlarının zeminlerine mesafe çıkartmaları yerleştiriliyor.

Sarayönü Belediyesi ekiplerince belediye hizmet binası, kamu kurumları, eczaneler, banka şube, ATM ve AVM'ler gibi halkın yoğun şekilde bulunup sıra beklediği alanların zeminine, “Sağlığınız için 1 metre uzak duralım, kendini ve sevdiklerini koru evde kal” ifadelerinin yer aldığı çıkartmalar yerleştiriliyor.