SP Adayı Ülker: “İşi ehline verin”

SP Adayı Ülker: “İşi ehline verin”
Saadet Partisi Sarayönü Belediye Başkan Adayı Salih Ülker, tüm mahallelerde esnaf esnaf, ev ev ziyaretler yaparak seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Kendi ifadesiyle “halkın belediye başkanı” olmak için aday olduğunu belirten Ülker, 31 Mart tarihine kadar projelerini ve yönetim anlayışını herkese anlatmak için yoğun bir tempoyla çalışacaklarını söyledi.

Saha çalışmalarına belediye meclisi üyesi adayları ve partililerle birlikte devam eden Ülker, “Nasıl arabamız bozulduğu zaman işinin ehli bir ustaya teslim ediyorsak, belediye başkanı seçerken de ehil bir kişiyi seçmeliyiz. Belediyeciliğin kitabını yazmış Milli Görüş belediyeciliğine ilçemizde de şiddetle ihtiyaç var. Halkımızın derdiyle dertlenen ve bu sorunlarını çözen bir başkana ihtiyaç var.” dedi.

Merhamet vurgusu

Ziyaret ettiği her ortamda Milli Görüş’ün belediyecilik anlayışından bahseden Ülker, öncelikle kendisinin merhametli ve adil bir belediye başkanı olacağını vurgulayarak “İşlerimizde planlı ve programlı çalışacağız. İşi ehline vereceğiz. Yolsuzluk ve israfa geçit vermeyeceğiz. Belediyenin kaynaklarına, yetim malına sahip çıkar gibi sahip çıkacağız. Hizmette ve atamada partizanlık ve ayrımcılık yapmayacağız. Kapımız, her zaman ve herkese açık olacak. Hesap verilebilir ve şeffaf olacağız. İmar uygulamalarında hiç kimseye haksız rant sağlamayacağız” diye konuştu.

Nüfusa göre adalet

Yönetim anlayışlarının temelinin adalet olduğunu her fırsatta vurgulayan Ülker, hizmet ve yatırımlarda nüfusa göre adil bir kaynak paylaşımı yapacaklarının altını çizerek, “Mahallelerin öncelikli ihtiyaçlarını orada yaşayanlarla birlikte belirledikten sonra kaynak kullanımlarında nüfusa göre dağılım olacak. En çok nüfusa sahip mahallemiz belediye kaynaklarından en fazla istifade edecek. Temel hizmetlerin herkese tam, eksiksiz ve en hızlı şekilde verilmesi sağlanacak. Meclis üyesi adaylarımızı da halka yakın kişilerden seçtik. El birliği ile en acil sorunları gidererek en doğru hizmetleri yapacağız” şeklinde konuştu.