SP'nin adayı Ziya Tokgöz

SP'nin adayı Ziya Tokgöz
Saadet Partisi Sarayönü İlçe Teşkilatı tarafından Sarayönü Belediye Başkan Adayı tanıtımı yapıldı. Saadet Partisi'nin Belediye Başkan Adayı, daha önce İlçe Başkanlığı görevini yürüten Ziya Tokgöz oldu. İlçe teşkilatında...

Saadet Partisi Sarayönü İlçe Teşkilatı tarafından Sarayönü Belediye Başkan Adayı tanıtımı yapıldı. Saadet Partisi'nin Belediye Başkan Adayı, daha önce İlçe Başkanlığı görevini yürüten Ziya Tokgöz oldu. İlçe teşkilatında gerçekleştirilen tanıtım toplantısına partililerin ilgisi yoğun oldu. Sarayönü Belediye Başkan Adayı Ziya Tokgöz, "Milli görüş belediyeciliğinde tarih yazan hizmetlerimizi bıraktığımız yerden devam edeceğiz. Amacımız birleştirici, şeffaf ve katılımcı bir belediye başkanlığı yapmak olacaktır. Dürüstlük, sadakat, adil olmak, kamu kaynaklarını düzenli bir şekilde harcamak öncelikli hedeflerimiz arasındadır." dedi. İlçede gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısının ardından Tokgöz, pazar günü de Ankara'da gerçekleştirilen büyük aday tanıtımı programına katıldı.

Saadet Partisi Sarayönü İlçe Teşkilatının Belediye Başkan Adayı Ziya Tokgöz oldu. Uzun süredir Saadet Partisi İlçe Başkanlığı görevini yürüten Ziya Tokgöz, ilçenin yeni belediye başkanı olabilmek için yerel seçimlere katılacak.

Saadet Partisi Sarayönü İlçe Teşkilatı tarafından 23 Ocak 2019 Çarşamba günü aday tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Teşkilat binasında organize edilen aday tanıtım programına partililerin ilgisi yoğun oldu.

Aday tanıtım programında konuşan Saadet Partisi Sarayönü Belediye Başkan Adayı Ziya Tokgöz, yaptığı açıklamada, "Biz Allah rızası için yapacaklarımızı anlatacağız. Başkaları bizi ilgilendirmiyor. Kimseyi kötülemeden kimseye kızmadan gücendirmeden saygıyla bu çalışmayı yürüteceğiz." dedi.

Bıraktığımız yerden devam edeceğiz

Sandık sürecinin gelip geçici olduğuna dikkat çeken Tokgöz, "Seçimden sonra yine insanlar birbirinin yüzüne bakmaya devam edecek. Allah'ım hayırlısını versin. Biz elimizden gelen en iyi mücadeleyi verip sebebini işleyeceğiz. Bir yola çıktık inşallah. Allah'ın izniyle muvaffak olacağız. Biz inanıyoruz ki, umut varsa imkan da vardır. Milli görüş belediyeciliğinde tarih yazan hizmetlerimizi bıraktığımız yerden devam edeceğiz. Amacımız birleştirici, şeffaf ve katılımcı bir belediye başkanlığı yapmak olacaktır. Dürüstlük, sadakat, adil olmak, kamu kaynaklarını düzenli bir şekilde harcamak öncelikli hedeflerimiz arasındadır." şeklinde konuştu.

Büyük değişimler yaşanacak

SP İlçe Müfettişi Vedat Özkan, yaptığı konuşmada, "Ziya başkanımızın Sarayönü ve mahallelerinden büyük bir destek alarak 1 Nisan'da zafer kazanacağına inanıyorum. İnşallah kendisi güzel hizmetler verecektir. Biz siyonizmin düşmanı olarak dünyada İslam birliğini kurma hedefi ile yolumuzu yürüyoruz. İnşallah büyük değişimler yaşanacağını görüyoruz. Herkes 10 kişinin desteğini alırsa istediğimiz sonuca ulaşırız. İnsanlar artık gerçeği gördü. Halkımız huzursuz ve mutsuz. İnsanlarımız artık yanlış yöntemlerle doğruyu bulmaya çalışıyor. Allah haramı helal görmekten korusun. İnsanlar içerisinde bulunduğumuz ekonomik krizden banka kredisi ve faizle kurtulmaya çalışıyor.

Pazara çıkmaya korkar olduk

Saadet Partisi İlçe Eğitim Sorumlusu Salih Ülker ise Başkan Adayı Tokgöz'ü tebrik ederek başladığı konuşmasında şunları söyledi: "Ben bugün 1989'ları görüyorum. Başımızda bir Anap çilesi vardı ve her şeyi bitirmişlerdi. Bugün de hac paralarına kadar düştük. Hac paralarıyla maaş ödeniyor artık. Bunlar gitseler gitseler seçimlere kadar giderler. Seçimlerden sonra da zor günler bekliyor bizi. İnsanlarımızın kafasını kaldırıp akaryakıt fiyatlarına, market raflarına ve pazara bir bakması gerekiyor artık. Lahana dörde bölünerek satılıyor. Ben dahi pazara çıkmaya korkuyorum. İstanbul Mahmutapaşa pazarı ve Sarayönü pazarı Türkiye'nin aynasıdır. İnsanlar cebine 20 lira alıp geliyor, hangisini alacağını şaşırıyor. Birini alsa bitiyor zaten para. Bu işin akı karası kalmadı.

Memleketi Milli Görüş kurtaracak

Kuru inattan vazgeçmeli artık insanlarımız. Hem üzülüyorum, hem kızıyorum. Şikayetlerin biri bin para ama yine vatandaş malum partiye oy vereceğim diyor. Milli görüş camiası bu memleketi kurtaracak. Herkes çevresine çok tatlı bir şekilde yaklaşarak bunları anlatacak. Kimseye kızmayacağız. İşimiz çok. Bu seçim Türkiye'nin ölüm kalım seçimi. Biz bu siyaseti Allah rızası için yapıyoruz. Gelecekte bizim çocuklarımız, torunlarımız ne yapacak, bunu düşünmeliyiz. Gemi rotadan çıktı. Her köşeye bir polis, jandarma dikmişler, vatandaşın cebindeki beş kuruş harçlığını da alıyorlar."