Spor ödülleri sahiplerini buldu

Spor ödülleri sahiplerini buldu
Sarayönü'nde Gençlik Haftası kapsamında gerçekleştirilen spor müsabakalarında derece elde eden öğrencilere ödülleri 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda verildi.Sarayönü Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen...

Sarayönü'nde Gençlik Haftası kapsamında gerçekleştirilen spor müsabakalarında derece elde eden öğrencilere ödülleri 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda verildi.

Sarayönü Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen ödül töreninde ilk olarak liseler voleybol takımlarının ödülleri verildi. Liseler arası kızlar voleybol turnuvasında şampiyon olan Sarayönü Çok Programlı Anadolu Lisesi'nin, ikinci olan Sarayönü Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin ve üçüncü olan Mehmet Emine Akdoğan Anadolu Lisesi'nin ödüllerini Belediye Başkanı Nafiz Solak takdim etti. Liseler arası erkekler voleybol turnuvasında şampiyon olan Mehmet Emine Akdoğan Anadolu Lisesi'nin, ikinci olan Sarayönü Çok Programlı Anadolu Lisesi'nin ve Sarayönü Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin ödüllerini Ak Parti İlçe Başkanı Şükrü Tınas verdi.

Liseler arası futbol turnuvasında şampiyon olan Şehir Ramazan Akyürek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin, ikinci olan Sarayönü Çok Programlı Anadolu Lisesi' nin, üçüncü olan Ladik Ahmet Hüdai Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin ödüllerini CHP İlçe Başkanı Bayram Yeşilkaya verdi.

Masa tenisi kızlarda birinci olan Zeynep İrem Acar'a, ikinci olan Emine Nur Büyüksarı'ya ve üçüncülüğü paylaşan Beyza Akhançer ile Hatice Nisa Oralp'a ödüllerini İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Tamer Yöney verdi.

Masa tenisi erkeklerde birinci olan Orhan Ünal'a, ikinci olan Muhammed Turan'a ve üçüncülüğü paylaşan Furkan Kiraz ile Ahmet Hulusi Alakır'a ödüllerini İlçe Emniyet Amiri İhsan Ertuğrul verdi.

Ortaokullar futsal kızlarda birinci olan Başhüyük Ortaokulu ve Ladik Ahmet Hüdai İmam Hatip Ortaokulu'na ödüllerini İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Şişman verdi.

Ortaokullar futsal erkeklerde birinci olan İsmail Kara Ortaokulu'na, Sarayönü İmam Hatip Ortaokulu'na ve Ladik Ahmet Hüdai İmam Hatip Ortaokulu'na ödüllerini Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Güngör Çiğdem verdi.

Ortaokullar futbolda birinci olan İsmail Kara Ortaokulu'na ve ikinci olan Sarayönü İmam Hatip Ortaokulu'na ödüllerini Malmüdürü Yasin Özgün verdi.

Ortaokullar voleybol kızlarda birinci olan Yenicekaya Abidin Türksever Ortaokulu'na, ikinci olan İsmail Kara Ortaokulu'na ve üçüncü olan Başhüyük Ortaokulu'na ödüllerini Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ahmet Turan verdi.

Ortaokullar voleybol erkeklerde birini olan İsmail Kara Ortaokulu'na, ikinci olan Yenicekaya Abidin Türksever Ortaokulu'na ve Çeşmelisebil Şehit Yusuf Ceran Ortaokulu'na ödüllerini, ilçe Gençlik ve Spor Müdürü Hasan Ertugan verdi.

Ortaokullar masa tenisi kızlarda birinci olan Elif Bakır'a, ikinci olan Rümeysa Büyüközdemir'e ve üçüncülüğü paylaşan Aysun Küçükaslan ile Aliye Kösoğlu'na ödüllerini İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ebubekir Özkardaş verdi.

Ortaokullar masa tesisi erkeklerde birinci olan Enes Baki Özpenbe, ikinci olan Mustafa Özden ve üçüncülüğü paylaşan Ali Ertuğ Tunç ile Mahmut Sefa Şahin'e ödüllerini Tapu Müdürü Emin Karataş verdi.