Spor tesislerinin ihalesi yapıldı

Spor tesislerinin ihalesi yapıldı
Sarayönü Belediyesi, 2017 yılı içerisinde belirlenen dokuz ayrı mahalleye spor kompleksi yapacak. Toplam maliyeti 2 milyon lira olacak olan projenin ihalesi geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. İhaleyi alan firmaya yer teslimi ile...

Sarayönü Belediyesi, 2017 yılı içerisinde belirlenen dokuz ayrı mahalleye spor kompleksi yapacak. Toplam maliyeti 2 milyon lira olacak olan projenin ihalesi geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. İhaleyi alan firmaya yer teslimi ile birlikte çalışmalar başlayacak.

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, yaptığı açıklamada, projenin bir an önce başlayıp tamamlanması için büyük çaba sarf ettiklerini söyledi.

Sarayönü Belediyesi olarak dokuz ayrı yerleşim yerine spor kompleksi yapmak için çalışma başlattıklarını anlatan Başkan Solak, "2017 yazı içerisinde çeşitli mahallelerimize bu tesisleri yapacağız. Bu spor komplekslerinin içinde voleybol sahası, basketbol sahası ve açık halı saha bulunacak. Bu sahaların etrafı kafes telle çevirili olacak. Bu yıl bitmeden halkımızın kullanımına sunacağız" dedi.

Okul bahçelerine yapılacak

Bu projenin sosyal alan konusunda ilçeye değer katacağını kaydeden Solak, "Sarayönü Belediyesi olarak gençlerimizin güzel tesislerde daha iyi vakit geçirebilmesi için bu projeyi hayata geçiriyoruz. Geçtiğimiz günlerde ihalemizi yaptık. Önümüzdeki günlerde çalışmalar başlayacak. Bu tesisleri genel olarak okul bahçelerine yapmayı planlıyoruz. Hem öğrencilerimizin kullanabileceği hem de öğrenci olmayan kardeşlerimizin kullanabileceği tesisler oluşturmak istiyoruz." şeklinde konuştu.

Dokuz mahalle yararlanıyor

Projenin 6 ay içerisinde tamamlanacağını ifade eden Başkan Nafiz Solak, şöyle konuştu: "Spor Toto teşkilat başkanlığının desteğiyle 9 mahallemize yapacağımız spor tesislerinin toplam maliyeti 2 milyon lirayı buluyor. Bu tesisler ilçe merkezimizde Mehmet Emine Akdoğan Anadolu Lisesi bahçesine, Ladik mahallesinde Ahmet Hüdai Anadolu İmam Hatip Lisesinin bahçesine, Kurşunlu mahallesinde Kurşunlu İlkokulu'nun bahçesine, Başhüyük mahallemizde Başhüyük İlkokulu'nun bahçesine, Karatepe mahallemizde Karatepe İlkokulu bahçesine, Gözlü mahallemizde Nadir Özşahin İlkokulu bahçesine, Özkent mahallemizde Hacı İsmet Önal İlkokulu bahçesine, Çeşmelisebil mahallemizde Şehit Yusuf Ceran Ortaokulu bahçesine, Kadıoğlu mahallemizde Kadıoğlu İlkokulu'nun bahçesine yapılacaktır."