Su fiyatlarında 2019 rakamlarına dönüyor

Su fiyatlarında 2019 rakamlarına dönüyor
Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya Su ve Kanalizasyon İdaresi (KOSKİ) Genel Kurulu'nda, tüm abone gruplarının su fiyat tarifelerinde indirim yapılarak, 2019 yılı fiyatlarına dönülmesinin karara bağlandığını bildirdi.KOSKİ’den...

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya Su ve Kanalizasyon İdaresi (KOSKİ) Genel Kurulu'nda, tüm abone gruplarının su fiyat tarifelerinde indirim yapılarak, 2019 yılı fiyatlarına dönülmesinin karara bağlandığını bildirdi.

KOSKİ’den yapılan yazılı açıklamada, genel kurulda peşin satışı yapılmış bulunan su ve atıksu bedellerine dair teklifin de görüşmeye açıldığı belirtildi.

Açıklamada, genel kurulla ilgili şunlar kaydedildi:

“İlk olarak, peşin satışı yapılmış bulunan su ve atıksu bedellerine dair teklif görüşüldü. Abonelerin herhangi bir hak kaybı ve mağduriyet yaşamaması için gerekli hassasiyetin gösterilmesi gerektiği vurgulanan genel kurulda görüş birliğine varıldı. Olağanüstü durumlarda, abonelere mevcut tarifeleri üzerinden geçici süreliğine ticari indirim yapılması hususunda KOSKİ Yönetim Kuruluna yetki verilmesine dair teklif oy çokluğuyla kabul edildi. 01.04.2020 tarihinden itibaren tüm abone gruplarının su fiyat tarifelerinde indirim yapılarak 2019 fiyatlarına dönülmesine dair KOSKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan teklif de oy çokluğuyla kabul edilerek karara bağlandı.”