Su kesintileri mağdur etti

Su kesintileri mağdur etti
Sarayönü’nde hafta içerisinde meydana gelen uzun süreli su kesintileri vatandaşları mağdur etti.Koski tarafından hafta içerisinde Sarayönü’nde gerçekleştirilin şebeke onarım çalışmaları nedeniyle üç günü bulan su kesintileri...

Sarayönü’nde hafta içerisinde meydana gelen uzun süreli su kesintileri vatandaşları mağdur etti.

Koski tarafından hafta içerisinde Sarayönü’nde gerçekleştirilin şebeke onarım çalışmaları nedeniyle üç günü bulan su kesintileri vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı. Habersiz kesinti yapıldığından ve kesinti sürelerinin çok fazla uzadığından dert yanan vatandaşlar, çareyi çevredeki hayrat çeşmelerinden bidonlarla su taşımakta buldu.

Tepkilerini dile getiren vatandaşlar, “Haber edilmeden üç gün arka arkaya su kesintisi yapılması nedeniyle mağdur olduk. Yaz günü su ihtiyacı çok fazla oluyor. Bir de habersiz kesinti yapılınca hazırlıksız yakalandık. Bir taraftan da koronavirüs pandemisi var. Temizliğimize, hijyenimize dikkat etmemiz gerekiyor. Böyle zamanlarda bu kadar uzun süreli kesintiler yapılması doğru değil. Bir daha böyle bir kesinti yapılması durumunda daha önceden haber verilmesini ve bu kadar uzun süreli kesintiler yapılmamasını istiyoruz.