Sultan Alaaddin Keykubat Camii tamamlandı

Sultan Alaaddin Keykubat Camii tamamlandı
Sarayönü’nde Ladik mahallesi 1. Etap TOKİ konutları bölgesine yapılan Sultan Alaaddin Keykubat Camii ve Külliyesi’nin inşaatı tamamlandı.Sarayönü Belediyesi’nin tahsis ettiği arsa üzerine Sultan Alaaddin Keykubat Camii Yaptırma...

Sarayönü’nde Ladik mahallesi 1. Etap TOKİ konutları bölgesine yapılan Sultan Alaaddin Keykubat Camii ve Külliyesi’nin inşaatı tamamlandı.

Sarayönü Belediyesi’nin tahsis ettiği arsa üzerine Sultan Alaaddin Keykubat Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından yaptırılan cami, 600 kişilik olacak. Dernek Başkanı Şükrü Poyraz, camiinin Ladik TOKİ konutlarına ve Konya-Afyonkarahisar yoluna hitap edeceğini belirterek, “arsa konusunda bize büyük desteği olan belediye başkanımıza çok teşekkür ederiz. Yüksek bir kesimde ve yoldan görünen camiimiz ilçemize de güzellik katacak. İnşaat kısmı tamamlandı. İçinin dekor ve düzenlemeleri de gerçekleştiriliyor. Camimiz Konya-Afyonkarahisar yolundan geçen 22 bin yolcuya ve TOKİ konutlarına hitap edecek. Bir aya kadar camiimiz ibadete açılacak. Hayırlara vesile olmasını cenabı Allah’tan niyaz ediyoruz. Destek olmak isteyen hayırsever vatandaşlarımızın yardımlarını da bekliyoruz. Hayırseverlerimizin için yardım hesabımız TR26 0001 0006 0084 3446 8150 01.” dedi.