Sümeyye ve Kamil'in mutlu günü

Sümeyye ve Kamil'in mutlu günü
Sarayönü Kompen bayisi Saraypen'in ortaklarından Mehmet Yıldırım, geçtiğimiz hafta sonu oğlunu evlendirdi.Zeynep-Hasan Demir ailesinin kızı Sümeyye ile Satı-Mehmet Yıldırım ailesinin oğlu Kamil, hafta sonu gerçekleştirilen...

Sarayönü Kompen bayisi Saraypen'in ortaklarından Mehmet Yıldırım, geçtiğimiz hafta sonu oğlunu evlendirdi.

Zeynep-Hasan Demir ailesinin kızı Sümeyye ile Satı-Mehmet Yıldırım ailesinin oğlu Kamil, hafta sonu gerçekleştirilen düğün ile evlenerek dünya evine girdi. Çiftin nişan ve kınası 13 Eylül 2019 Cuma günü gerçekleştirildi. Konya Türkmenoğlu Plaza Düğün ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen nişan ve kınanın ardından düğün Ladik mahallesinde devam etti. Cumartesi günü düğün evinde davetlilere geleneksel düğün yemekleri ikram edildi. Düğüne Yıldırım ailesinin çok sayıda seveni ve yakını katıldı. Pazar günü ise gelin elma merasimi gerçekleştirildi. Düğün evinde düzenlenen araç konvoyu ile kız evine gidilerek dualarla gelin çıkarıldıktan sonra düğün evine tekrar dönülmesiyle düğün sona erdi.

Sarayönü Manşet Gazetesi olarak Demir ve Yıldırım ailelerini tebrik eder, evlenerek dünya evine giren Sümeyye ve Kamil'e bir ömür boyu mutluluklar dileriz.