Süper Grup Play-Off’ta heyecan dorukta

Süper Grup Play-Off’ta heyecan dorukta
Konya Amatör Küme 2023-2024 Futbol Sezonu’nunda BAL’a çıkacak takımı belirleyecek olan Büyükler Süper Grup Play-Off müsabakaları başladı.

Selçuklu Belediyesi sentetik sahada oynanan Ak-Set Kadınhanıspor-Kulu Belediyespor karşılaşmasıyla başlayan Play-Off grubunda saha içinde futbolcular, tribünlerde ise Kadınhanı ve Kululu taraftarlar arasında büyük heyecan coşku yaşandı.

super-grup-play-offta-heyecan-dorukta-3.jpg

Karşılaşmayı Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu başkanı Remzi Ay, Kadınhanı Belediye Başkanı Mehmet Badem, Kulu Belediye Başkanı Murat Ünver, Konya Futbol İl Hakem Kurulu Başkanı Hasan Ertuğan, maçın gözlemcisi, önceki Futbol İl Hakem Kurulu Başkanı Mustafa Düzkaya ve diğer yetkililer izledi.

Grubun ilk maçında rakibi Kulu Belediyespor’u 3-1 mağlup eden Ak-Set Kadınhanı Belediyespor 3 puanın sahibi oldu.

Grubun ikinci maçında ise rakibi Meram Kara Kartallar’ı 2-1 mağlup eden Bilal Yiğit İnşaat Ereğlispor 3 puanın sahibi oldu.

Grubun son maçında rakibi Bereket Tarım Ereğlispor’u 1-0 mağlup eden Retay Üzümlüspor 3 puanın sahibi oldu.

super-grup-play-offta-mehmet-baykan.jpg

MİLLETVEKİLİ MEHMET BAYKAN SÜPER GRUP PLAY-OFF MAÇLARINI İZLEDİ

TFF Bölgesel Amatör Lig’e yükselmek için saha içinde kıyasıya mücadelenin ve tribünlerde büyük coşku ve heyecanın sahip olduğu Süper Grup Play-Off futbol maçlarını spor camiasının yakından tanıdığı Ak Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan’da yerinden izleyerek kulüplerimize başarılar diledi.

super-grup-play-offta-puan-durumu.jpg