Süt birlikte mali kongre

Süt birlikte mali kongre
Sarayönü Süt Üreticileri Birliği, olağan mali genel kurul toplantısını gerçekleştirdi. Yönetim, denetim ve mali raporların ibra edildiği toplantıda, tahmini bütçe kabul edildi.Sarayönü Süt Üreticileri Birliği, 2016 yılı...

Sarayönü Süt Üreticileri Birliği, olağan mali genel kurul toplantısını gerçekleştirdi. Yönetim, denetim ve mali raporların ibra edildiği toplantıda, tahmini bütçe kabul edildi.

Sarayönü Süt Üreticileri Birliği, 2016 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısını geçtiğimiz günlerde Süt Üreticileri Birliğinin toplantı salonunda gerçekleştirdi. Açılış ve yoklama birlik başkanı Mustafa Erdoğdu tarafından yapıldı. Divan heyetinin teşekkülü için verilen yazılı bir önerge ile divan başkanlığına Mansur Uçar, başkan yardımcılığına Mehmet Turan, katip üyeliğe Selçuk Körük seçildi. Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından 2016 yılı yönetim ve 2016 yılı denetim kurulu raporları ayrı ayrı okundu ve oylanarak oy birliği ile ibra edildi. Süt birliği ve iktisadi işletmesinin yeminli mali müşavir raporları okundu. Rapor üzerinde söz alan olmadı. Süt birliği ve iktisadi işletmesinin 2016 yılı bilançosu ile gider-gelir cetvelleri ayrı ayrı okunup oylanarak oy birliği ile ibra edildi. 2017 yılı tahmini bütçe oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin 8. maddesinde görüşülen Merkez Birliği Temsilcisi0 ile ilgili yazılı teklifte belirtildiği şekilde asil üye olarak Bekir Öcal, yedek üye olarak Ömer Özdemir, bir yıllığına gizli oy açık tasnif usulüyle seçildi. Giriş aidatı ve yıllık aidatlarının görüşülmesi, üyelerden alınacak hizmet bedellerinin belirlenmesi konusunda verilen teklif ile giriş ücretinin gerçek kişiler için 300 TL, tüzel kişiler için 750 TL; yıllık aidatın ise gerçek kişiler için 180 TL, tüzel kişiler için 500 TL olması, hizmet bedeli olarak %0,02 oranında kesinti yapılması oy birliği ile kabul edildi.

Yönetim kurulunun huzur hakları ve şehir içi, şehir dışı, yurtdışı yolluklarının görüşülmesi konusunda verilen teklif ile başkana aylık 1.500,00 TL, yönetim kurulunun aylık 200 TL huzur hakkı ödenmesine, yolluk olarak yönetim kuruluna herhangi bir ödeme yapılmamasına oy birliği ile karar verildi. Dilek ve temennilerle toplantı sona erdi.