Süt Birlik'ten prefabrik anlaşması

Süt Birlik'ten prefabrik anlaşması
Sarayönü Süre Üreticileri Birliği ile İrem Prefabrik Çelik Yapı arasında indirim protokolü imzalandı.Bu protokole göre 30 Haziran'a kadar prefabrik yapıların m² birim fiyatı Süt Üreticileri Birliği üyelerine 700 liradan başlayan...

Sarayönü Süre Üreticileri Birliği ile İrem Prefabrik Çelik Yapı arasında indirim protokolü imzalandı.

Bu protokole göre 30 Haziran'a kadar prefabrik yapıların m² birim fiyatı Süt Üreticileri Birliği üyelerine 700 liradan başlayan fiyatlarda yapılacak.

Sarayönü Süt Üreticileri Birliği Başkanı Mustafa Erdoğdu, yaptığı açıklamada, "modern hayvancılık işletmelerinde artık yeni müştemilatlara ihtiyaç duyuluyor. Çoban evleri, prefabrik evler, çelik yapılı evler, Ipard projeleri, depolar ve hangarlar yapılabiliyor. Anlaşma yaptığımız firma Konya'da ki tek üretici firma. Türkiye genelinde projeleri olan ihracatçı bir firma. Prefabrik ve çelik yapılar, normal yapılarak göre 100 metrekarede yaklaşık 20 bin lira fark ediyor. Normalde dış piyasaya 900 liraya yapılıyordu ancak yaptığımız anlaşma ile üreticilerimi 700 liraya bu hizmetten faydalanabilecek. Bunun en büyük avantajı da bir kaç haftada istenen yapının muhteviyatına göre çok kısa bir sürede teslim edilmedi." dedi.