Süt Üreticileri Birliği'nden iftar daveti

Süt Üreticileri Birliği'nden iftar daveti
Sarayönü Süt Üreticileri Birliği İktisadi İşletmesi tarafından, üyelerine, ilçe esnaflarına ve protokol üyelerine yönelik geniş katılımlı bir iftar daveti düzenlendi.Sarayönü Süt Üreticileri Birliği binası önünde düzenlenen...

Sarayönü Süt Üreticileri Birliği İktisadi İşletmesi tarafından, üyelerine, ilçe esnaflarına ve protokol üyelerine yönelik geniş katılımlı bir iftar daveti düzenlendi.

Sarayönü Süt Üreticileri Birliği binası önünde düzenlenen iftar davetine, süt üreticileri birliği üyeleri, çiftçiler ve ilçe esnafları katıldı. Erkeklerin yanı sıra bayanların da katılım gösterdiği iftar davetinde yaklaşık 1000 kişi bir araya geldi.

İftar davetinin ardından açıklamada bulunan Sarayönü Süt Üreticileri Birliği İktisadi İşletmesi Başkanı Mustafa Erdoğdu, “Mübarek Ramazan ayını yaşamanın mutluluğu içerisindeyiz. Bu fazileti yüksek günlerde, üyelerimizle, çevremizle, arkadaşlarımızla, kardeşlerimizle, sevenlerimizle, dostlarımız, ilçe protokolümüzle bir araya gelmek istedik. Bu özel günler, birlik ve beraberliğimizin daha da güçlenmesine en büyük vesile olan günler. Davetimizi kırmayıp iftar sofralarımızı dolduran ve bizimle aynı sofrayı paylaşan herkese çok teşekkür ediyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın.” dedi.