Taciroğulları Kasabı hizmete açıldı

Taciroğulları Kasabı hizmete açıldı
Sarayönü'nden et sektörünün yeni isimlerinden Taciroğulları Kasabı, PTT karşısında hizmete açıldı. Cuma günü gerçekleştirilen açılışa Sarayönü Müftü Vekili Mustafa Topcu, Esnaf Odası Başkanı Hasan Koçaş, Süt Üreticileri...

Sarayönü'nden et sektörünün yeni isimlerinden Taciroğulları Kasabı, PTT karşısında hizmete açıldı. Cuma günü gerçekleştirilen açılışa Sarayönü Müftü Vekili Mustafa Topcu, Esnaf Odası Başkanı Hasan Koçaş, Süt Üreticileri Birliği Başkanı Mustafa Erdoğdu ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılışta İşletme sahipleri Erdem Çomar ve Mustafa Zeki Çomar misafirlerle yakından ilgilendi. İlgiden dolayı katılımcılara teşekkür eden Erdem Çomar ve Mustafa Zeki Çomar, "Bu işletmemizin açılışında katılımları ile bizleri onurlandıran misafirlerimize ve tüm dostlarımıza gönülden teşekkür ediyoruz. Helal kesim ve hijyenik satışla müşterilerimize en iyi hizmeti vermek için gayret göstereceğiz. Amacımız insanlara en iyi hizmet vermek. Ben katılımlarınızdan dolayı herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Sarayönü Esnaf Odası Başkanı Hasan Koçaş da, işletmenin hayırlı olmasını temenni etti. Konuşmaların ardından Müftü Vekili Mustafa Topcu tarafından edilen dua ile açılış kurdelesi kesildi. Kalıtımcılar işletme sahiplerine tek tek hayırlı olsun temennisinde bulundu.