Takım Gölhisar deplasmanına gidiyor

Takım Gölhisar deplasmanına gidiyor
Sarayönü Belediyespor, 21'nci hafta karşılaşmasında Burdur temsilcilerinden Gölhisarspor ile karşı karşıya gelecek. Pazar günü Burdur'un Gölhisar ilçesinde oynanacak olan karşılaşma saat 14:00'te başlayacak.Spor Toto Bölgesel...

Sarayönü Belediyespor, 21'nci hafta karşılaşmasında Burdur temsilcilerinden Gölhisarspor ile karşı karşıya gelecek. Pazar günü Burdur'un Gölhisar ilçesinde oynanacak olan karşılaşma saat 14:00'te başlayacak.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 7'nci grupta mücadele eden Sarayönü Belediyespor, sezonun sondan üçüncü deplasmanı için Burdur'a gidecek. Küme düşmesi kesinleşen Gölhisarspor'a konuk olacak olan yeşil siyahlılar, galibiyet hanesini yükseltmek istiyor. Puan durumunun son sırasına demirleyen Gölhisarspor karşısında gençlerden kurulu bir kadroya yer vermesi beklenen Teknik Direktör Niyazi Kart, genç oyuncularının tecrübe kazanmasını istiyor.

Silifke Belediyespor beraberliğinin ardından bir dün ara veren takım, bugüne yeniden antrenmanlara başlayacak. Hafta boyunca çalışmalarını sürdürecek olan temsilcimiz, Cumartesi günü ilçeden ayrılarak Burdur'a gidecek. Takımda herhangi bir kart cezalısı oyuncu bulunmazken, geçtiğimiz hafta Manavgatspor karşılaşmasında sakatlanan Sunay Hasan'ın da pazar günü kadroda olması bekleniyor.

Evinde zorlu bir rakip olmasına rağmen, tecrübesiz ve genç oyunculardan kurulu bir takım olduğu için puan kayıplarından kurtulamayan Gölhisarspor karşısında temsilcimizin ilk golü bulmakta zorlanacağı düşünülüyor. Bugüne kadar sadece 1 galibiyet ve 2 beraberlik alabilen Gölhisarspor, kalesinde 45 gol gördü ve 5 puan toplayabildi. Bölgesel Amatör Lig'in ağır şartlarına dayanamayan Gölhisarspor'un, haftalar öncesinden küme düşmesi kesinleşmişti.