Takım göz doldurdu

Takım göz doldurdu
Bölgesel Amatör Lig'de 8'nci sezonunu geçirmeye hazırlanan Sarayönü Belediyespor, 2017-2018 sezonu için hazırlıklarını sürdürüyor. Bu kapsamda iki haftadır günde çift idman yaparak çalışan yeşil siyahlılar, ilk hazırlık...

Bölgesel Amatör Lig'de 8'nci sezonunu geçirmeye hazırlanan Sarayönü Belediyespor, 2017-2018 sezonu için hazırlıklarını sürdürüyor. Bu kapsamda iki haftadır günde çift idman yaparak çalışan yeşil siyahlılar, ilk hazırlık maçını yaptı. Hazırlık maçında Atiker Konyaspor U-21 takımı ile karşılaşan temsilcimiz, 1-0 yenilmesine rağmen, oynadığı futbol ile göz doldurdu. İskelet kadrosunu koruyan ve nokta transferlere imza atan temsilcimiz, başarılı bir sezon geçireceğinin sinyallerini ilk hazırlık karşılaşmasında verdi. Sarayönü Belediyespor'un hücuma dayalı seyir zevki yüksek bir oyunla taraftarına keyifli bir sezon yaşatacağı tahmin ediliyor.

 

Sarayönü Belediyespor, 2017-2018 sezonu hazırlıkları kapsamında ilk hazırlık maçını yaptı. Atiker Konyaspor U-21 takımı ile karşı karşıya gelen temsilcimiz, rakibine 1-0 mağlup oldu. Temsilcimiz golü, serbest vuruştan yedi. Sarayönü Belediyespor teknik heyeti karşılaşmada tüm futbolculara oynama imkanı sundu. Yeşil siyahlılar ilk maçında yenilmesine rağmen oynadığı futbol ile göz doldurdu. Kondisyon ve koordinasyon anlamında henüz hazır olmayan temsilcimiz, birçok net pozisyondan faydalanamadı. Oyun kurma ve hücum organizasyonları anlamında sergilediği performansla dikkat çeken yeşil siyahlıların, önümüzdeki haftalarda çok daha iyi noktaya gelmesi bekleniyor.

Sarayönü Belediyespor, Ladik mahallesi stadında oynanan karşılaşmaya, kalede Sercan, Serhat, Aytaç, Y.Emre, Mustafa Sayan, Mustafa Baştin, Alper, Erkan, Özenç, Kubilay, Muhammet 11'i ile başladı. 10'ncu dakikada Kubilay'ın sol kanattan orta şut karışımı kaleciden döndü. 14'ncü dakikada Özenç'in korner atışında Muhammet'in kafa vuruşu az farkla dışarı gitti. 16'ncı dakikada Özenç, köşe vuruşunda ortaladığı topun defanstan dönmesi sonucu yeniden topun hakimi oldu. Özenç'in ceza sahasına ortasında Kubilay'ın kafa vuruşu auta gitti. 25'nci dakikada Muhammet kendi götürdüğü topla ceza sahasına girdi. Çaprazdan vuruşunda top az farkla auta gitti. 30'ncu dakikada Özenç'in serbest vuruşunda ceza sahası içinde müsait pozisyonda olan Muhammet, net pozisyonu değerlendiremedi. 39'ncu dakikada Konyaspor U-21 takımının kazandığı serbest vuruşta topun başına Talip geçti. Talip güzel bir vuruşla takımını öne geçirdi. 40'ncı dakikada Erkan'ın ara pasıyla kaleci ile karşı karşıya kalan Kubilay, topu kalecinin üzerine vurdu. İlk yarı 1-0'lık skorla sona erdi.

Temsilcimiz ikinci yarıya kalece Ali, Serhat, Yunus, Oğuz, Ulaç, Mustafa Baştin, Mustafa Sayan, Serkan, Erkan, Kubilay ve Muhammet ile devam etti. Daha sonra oyuna Alperen, Fatih ve Abdurrahman dahil oldu. 55'nci dakikada Ulaç'ın köşe vuruşunda Serhat aşırttı. Yunus'un kafa vuruşu kalecide kaldı. 65'nci dakikada Ulaç'ın ara pasında Kubilay kaleci ile karşı karşıya kaldı. Vuruşu az farkla dışarı gitti. 70'nci dakikada kazanılan serbest vuruşta Ulaç topun başına geçti. Ulaç'ın şutu az farkla dışarı gitti. 80'nci dakikada Serkan Kaya'nın ara pasında Ulaç kaleci ile karşı karşıya kaldı. Vuruşu kalecinin kucağına gitti. 82'nci dakikada Ulaç'ın pasında topla buluşan Mustafa Sayan'ın şutu kalecide kaldı. Karşılaşma 1-0 Atiker Konyaspor U-21 takımının üstünlüğü ile sona erdi.