Takım Mut'a gidiyor

Takım Mut'a gidiyor
Sarayönü Belediyespor, sondan bir önceki deplasman karşılaşması için Mersin temsilcilerinden Mut İdman Yurdu'na konuk olacak. Pazar günü oynanacak olan karşılaşma saat 15:00'te başlayacak.Pazar günü oynanan Isparta Davrazspor...

Sarayönü Belediyespor, sondan bir önceki deplasman karşılaşması için Mersin temsilcilerinden Mut İdman Yurdu'na konuk olacak. Pazar günü oynanacak olan karşılaşma saat 15:00'te başlayacak.

Pazar günü oynanan Isparta Davrazspor karşılaşmasında 4-2 mağlup olmanın moralsizliğini yaşayan Sarayönü Belediyespor, Mut İdman Yurdu deplasmanında galibiyet elde ederek son haftalara iyi girmek ve moralini düzeltmek istiyor. Kırmızı kart cezasını tamamlamasının ardından Alper Erkoç takıma yeniden katılırken, Aytaç Solunoğlu'nun karşılaşmaya yetişip yetişemeyeceği belirsizliğini koruyor.

Ligin güçlü takımlarından olan ve evinde başarılı bir performans sergileyen Mut İdman Yurdu karşısında zorlanacağı tahmin edilen Sarayönü Belediyespor'un galibiyetle dönmesi durumunda yeniden üst sıralara yükseleceği tahmin ediliyor.

Pazartesi bir günlük ara veren Sarayönü Belediyespor, bugün yeniden antrenmanlara kaldığı yerden devam edecek. Cuma gününe kadar teknik ve taktik çalışmalarını sürdürecek olan takım Cumartesi günü Sarayönü'nden ayrılacak.

Puan cetvelinin 3'ncü sırasında yer alan Mut İdman Yurdu, 23 karşılaşmanın 12'sinde galibiyet elde ederken, 8 beraberlik yaşadı. Sadece 3 karşılaşmada yenilen Mersin temsilcisi, attığı 41 gole karşılık kalesinde 21 gol gördü. Toplamda 44 puana sahip olan Mut İdman Yurdu, Mersin il birincisi olarak ligde kalmayı garantiledi.