Takıma kurban kesildi

Takıma kurban kesildi
Sarayönü Belediyespor, yeni sezonun hayırlı olması, şansız puan kayıplarının önlenmesi ve sakatlıklar yaşanmaması temennisiyle kurban kesti.Hafta içi antrenmanında Sarayönü stadında gerçekleştirilen kurban kesimine futbolcular,...

Sarayönü Belediyespor, yeni sezonun hayırlı olması, şansız puan kayıplarının önlenmesi ve sakatlıklar yaşanmaması temennisiyle kurban kesti.

Hafta içi antrenmanında Sarayönü stadında gerçekleştirilen kurban kesimine futbolcular, teknik heyet ve bazı yöneticiler katıldı.

Kurban kesiminin ardından akıtılan kan futbolcuların alınlarına sürüldü. Kazasız belasız bir sezon geçirmek istediklerini kaydeden Teknik Direktör Niyazi Kart, "İyi bir takım olduk. Önemli başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Oyuncularımızın veya takımımızın başına gelebilecek kazalara ve belalara karşı hep birlikte bir kurban kesmek istedik. İnşallah güzel bir sezon geçirmeyi temenni ediyoruz. Oyuncularımızın acı sakatlıklar yaşamadığı, şansız puan kayıplarının olmadığı bir sezon diliyorum." dedi.