Takımın yarısı tribünde

Takımın yarısı tribünde
Sarayönü Belediyespor'un Hisar Belediyespor ile pazar günü oynadığı karşılaşmada tribünlerde taraftardan çok Sarayönü Belediyesporlu futbolcu yer aldı.Son haftalarda kırmızı kartlara doğan temsilcimiz, yarım düzine oyuncusunu...

Sarayönü Belediyespor'un Hisar Belediyespor ile pazar günü oynadığı karşılaşmada tribünlerde taraftardan çok Sarayönü Belediyesporlu futbolcu yer aldı.

Son haftalarda kırmızı kartlara doğan temsilcimiz, yarım düzine oyuncusunu tribüne gönderdi. Sezonun ilk yarısından cezası devam eden Okan Altunbilek ve Fatih Görücü'nün yanı sıra Kepez Belediyespor maçında kırmızı kart gören Hüseyin Serhat Cihan ile Akşehirspor karşılaşmasında kırmızı kart gören Turan Polat, Umutcan Topcalcu ve Eşref Keçeci, Hisar Belediyespor maçını şeref tribününden takip etti.

Hüseyin Serhat Cihan, Turan Polat, Umutcan Topalcı ve Eşref Keçeci, cezalarını tamamlayarak Akıncılarspor karşılaşmasında oynama şansı elde ederken, cezalarını tamamlayan Okan Altunbilek ve Fatih Görücü'nün resmi işlemleri yetişmesi durumunda kadroda yer alabilecek.